Αποκαθήλωση Κοψιάλη: Εχασε 100.000 followers μετά τα ομοφοβικά like – Καταγγέλλει ότι “μου ευχήθηκαν να μου βιάσουν το παιδί”

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στα social media.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχτηκε στα social media ύστερα από την “εμπλοκή” του ονόματός του στη συζήτηση για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης. Ο ίδιος αρχικά ανέφερε τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο, εξηγώντας πως ο φίλος του Δημήτρης Φιντιρίκος, τον οποίο κάποιοι εμπλέκουν στην υπόθεση της 24χρονης, αλλά ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά απειλώντας με μηνύσεις, έχει στο προφίλ του μία φωτογραφία με τον γιο του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φιρού.

Ο influencer, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως ο φίλος του, Δημήτρης Φιντιρίκος, δεν είχε καμία ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν είχε “πάρει” θέση τόσο καιρό, καθώς τα λόγια του παρερμηνεύονταν ενώ τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε ήταν αμέτρητα.

Ακόμη, μέσω Instagram απάντησε για τα likes τα οποία και έκανε σε σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Ηλία Γκιώνη. Ο ίδιος ανέφερε πως τα likes ήρθαν έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, ωστόσο, όταν αργότερα αντιλήφθηκε τι ακριβώς υποστήριζαν, τα απέσυρε. Φυσικά, αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο από τον οποίο αποσύρθηκε.

Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Αποφεύγοντας στη συνέχεια να αναφέρει το όνομα του Ηλία Γκιώνη, απάντησε στις κατηγορίες του: ”Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και συγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying”.

Και τέλος αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογική του κατάσταση: ”Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες, το σπίτι μας ήταν λες και είχαμε κηδεία, μου ευχόνταν να βιάσουν το παιδί μου, να πάθω καρκίνο”.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα