Οικογενειακό βασιλικό Πικ νίκ σε παμπ του Norfolk για Kate Middleton και πρίγκιπα William

Οι φωτογραφίες από το πικ νικ των Cambridges που δείχνουν ότι είναι μια οικογένεια (σχεδόν) σαν όλες τις άλλες.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι ίσως το πιο δημοφιλές ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία, παρόλα αυτά κάποιες φορές καταφέρνουν να περνούν ήρεμες οικογενειακές στιγμές στην αγγλική εξοχή χωρίς να τους καταλαβαίνουν εύκολα οι πολίτες.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πήγαν πρόσφατα σε παμπ του Norfolk για να κάνουν πικ νικ με τα τρία τους παιδιά, George, Charlotte και Louis, και οι θαμώνες άργησαν να τους καταλάβουν, αφού όπως δήλωσαν αργότερα στους δημοσιογράφους έμοιαζαν σαν όλες τις άλλες οικογένειες.

Η οικογένεια δεν φαινόταν να έχει μαζί τους σωματοφύλακες, ενώ ήταν ντυμένοι με casual ρούχα και είχαν μαζί τους και τον σκύλο τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μιλούσαν και γελούσαν συνέχεια, ενώ ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε επιλέξει ένα πιάτο με burger και πατάτες. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ένα από τα παιδιά δυσανασχέτησε επειδή το φαγητό ήταν καυτό και ο William αμέσως εξήγησε την κατάσταση και επανέφερε την καλή διάθεση στο τραπέζι.

 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, η Kate φορούσε μαύρη μπλούζα με κρεμ παντελόνι και sneakers ενώ και ο William φορούσε ένα πουλόβερ και ένα casual παντελόνι.

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα