Σπύρος Μπιμπίλας : Πιθανότητες εμφάνισής του στη σειρά του Netflix “The Crown”

O ηθοποιός και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας φέρεται ότι δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή της βρετανικής σειράς του Netflix, The Crown, για να εμφανιστεί στη σειρά χωρίς όμως ο ίδιος να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμα την πληροφορία.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά σε δημοσιογραφικούς κύκλους, η παραγωγή της πολυβραβευμένης σειράς αναζητά ένα πρόσωπο για να υποδυθεί τον μεγιστάνα Γιάννη Λάτση, ο οποίος κάποτε είχε φιλοξενήσει στην Ελλάδα τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Diana. Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ομοιότητα ανάμεσα στον ηθοποιό και τον Έλληνα επιχειρηματία.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως η 5η σεζόν της σειράς αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2022, με την Elizabeth Debicki να έχει αναλάβει το ρόλο της Νταϊάνα, τον Dominic West να υποδύεται τον Κάρολο και την Imelda Staunton τη Βασίλισσα Ελισσάβετ.

Στα δέκα επεισόδια της 5ης σεζόν θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων διάφορα τραγικά γεγονότα που συντάραξαν τη Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο, όπως τον θάνατο της Diana το 1997. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η σειρά θα ολοκληρωθεί το 2023, με την ιστορία της Βασιλικής Οικογένειας να σταματά στα μέσα των 00s.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα