Meghan Markle | Η άγνωστη φιλία της με την Adele

Meghan Markle είχε μιλήσει στην Oprah Winfrey για όσα έζησε πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού στην Αγγλία και πλέον και η Adele αποφάσισε να μιλήσει στη διάσημη παρουσιάστρια για τη ζωή της μετά το διαζύγιο.

Η Adele, η Meghan και ο πρίγκιπας Harry είχαν φωτογραφηθεί μαζί το 2019 κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής τους δράσης για το Hubb Community Kitchen, αλλά μετά την μετακόμιση του ζευγαριού στην Αμερική, η φιλία τους έγινε πιο στενή.

Όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην Αμερική κανείς δεν ήξερε που είχαν σκοπό να μείνουν. Τελικά, για ένα διάστημα είχαν μείνει στον Καναδά πριν φιλοξενηθούν στην έπαυλη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Tyler Perry, Εκεί η Meghan ξεκίνησε να κάνει παρέα με την Adele, η οποία είχε σπίτι δίπλα στον Perry.

Όταν το ζευγάρι μετακόμισε στο δικό τους σπίτι στο Λος Άντζελες, η Adele συνέχισε να επισκέπτεται το σπίτι τους, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες έκαναν γυμναστική μαζί. “Η Meghan και η Adele κάνουν Pilates μαζί. Το λατρεύουν. Ο προπονητής κάνει μαθήματα και στον Harry. Είναι τέλειο αγχολυτικό” είχε γράψει δημοσίευμα της Mirror.

H βρετανίδα τραγουδίστρια λέγεται, μάλιστα, πως βοήθησε το ζευγάρι να προσαρμοστεί στην Καλιφόρνια και τον τρόπο ζωής εκεί, με την Mirror να αναφέρει πως “η Adele λατρεύει τη γειτονιά. Επίσης σύστησε το νηπιαγωγείο του Angelo για τον Archie αλλά και μέρη όπου μπορούν να πάνε με τον γιο τους χωρίς να τους βλέπει ο κόσμος”.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα