Πράγματα που θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι

Κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να σας πει ένας άντρας τι πραγματικά θέλει στο κρεβάτι. Αυτό ισχύει είτε όταν συνδέεστε χαλαρά με κάποιον, είτε όταν έχετε μια μακροχρόνια σχέση. Ο καθένας είναι διαφορετικός και δεν είναι πάντα εύκολο να πει ένας άντρας αυτό που θέλει.

Γενικά, υπάρχουν πολλά πράγματα που αρέσουν στους άντρες στο κρεβάτι, αλλά δεν θα τα ζητήσουν συγκεκριμένα.

Τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα στο σεξ;

Σε γενικές γραμμές, οι άνδρες είναι συνηθισμένο να έχουν το πάνω χέρι στην κρεβατοκάμαρα. Είναι αυτοί που θα επιδιώξουν πιο συχνά σεξ και θα καθοδηγήσουν τα πράγματα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, αλλά θα λέγαμε ότι είναι συχνό φαινόμενο στα ζευγάρια.

Μια μελέτη του Cambridge University Press εξηγεί «Στους άνδρες, τα υψηλά επίπεδα ενδογενούς τεστοστερόνης (Τ) φαίνεται να ενθαρρύνουν τη συμπεριφορά που έχει σκοπό να κυριαρχήσει».

Προσπαθήστε να ανακατέψετε τα πράγματα και μπορεί να εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι ο σύντροφός σας είναι ενθουσιασμένος που παίρνετε τον πλήρη έλεγχο στο κρεβάτι.

Επίσης ένα πράγμα που θέλουν οι άντρες στο σεξ, είναι να παίρνετε την πρωτοβουλία για να ξεκινήσει.

Μερικές φορές, κάνουμε σεξ επειδή είναι αναμενόμενο. Ξέρουμε ότι ακούγεται ανόητο, αλλά είναι αλήθεια. Πλησιάζει η ώρα του ύπνου, είστε και οι δύο ξαπλωμένοι για να κοιμηθείτε και μπορεί να σκεφτείτε «δεν το κάναμε σήμερα», οπότε είναι η ευκαιρία τώρα.

Όλα αυτά είναι καλά. Επίσης δεν έχουμε απολύτως τίποτα εναντίον του σεξ που είναι πιο «προγραμματισμένο». Όμως, πιστεύουμε ότι λίγος αυθορμητισμός στο κρεβάτι, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Το να κάνετε την πρώτη κίνηση για σεξ μπορεί επίσης να σας κάνει να φανείτε πιο σέξι στον σύντροφό σας.

Τέλος οι άντρες θέλουν να δοκιμάζετε κάποιες φορές νέες στάσεις στο σεξ. Σίγουρα δεν  υπάρχει απολύτως τίποτα κακό με το ιεραποστολικό, αλλά κάθε τόσο το να αλλάζετε λίγο, θα κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Εξάλλου είναι καλό να υπάρχει ποικιλία, ώστε το σεξ να μην γίνει βαρετό.

About the Author

Σχετικά άρθρα