4 τρόποι για να κάνεις τη σεξουαλική σου ζωή πιο ενθουσιώδη

Το σεξ είναι αρκετά σημαντικό σε μία σχέση. Την κρατάει ζωντανή και της δίνει το κάτι παραπάνω που πρέπει να έχει. Δεν πρέπει να βασίζεσαι μόνο σε αυτό, αλλά αν είναι καλή η σεξουαλική σου ζωή, τότε, και η σχέση σου πάει καλά. Όμως, πώς θα καταφέρεις να την κρατήσεις ζωντανή τη σεξουαλική σου ζωή σε μία μακροχρόνια σχέση;

Πώς θα καταφέρεις να μη γίνει βαρετή και να την κρατήσεις φρέσκια; Αυτά γυρνάνε στο μυαλό σου, αλλά δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Τρόποι υπάρχουν να τα καταφέρεις!

1. Βάλε φαντασία

Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου για να μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις στο σεξ με τον σύντροφό σου. Η φαντασία σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις το παιχνίδι και να προσφέρεις κάτι διαφορετικό κάθε φορά. Έτσι, θα δεις ότι το σεξ κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις!

2. Δοκίμασε νέα πράγματα

Δοκίμασε νέα πράγματα και μην μένεις κολλημένος στα ίδια. Το να προσπαθείς καινούρια πράγματα θα κρατήσει φρέσκια και μοναδική τη σεξουαλική σου ζωή.

3. Βγάλε τα ταμπού

Στο σεξ δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και τέτοια πράγματα. Πρέπει να είσαι ελεύθερη να εκφραστείς και να ζητήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις!

4. Πάρε ιδέες

Με το να κάνεις μία μικρή αναζήτηση στο ίντερνετ και να πάρεις ιδέες από διάφορα sites δεν είναι κακό. Άσε που μπορεί να σου έρθουν και ιδέες που δεν είχες πριν!

About the Author

Σχετικά άρθρα