Ιδέες για καλό σεξ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και λίγο πολύ, σχεδόν όλοι θα καταλήξουν στο κρεβάτι με τον Βαλεντίνο ή την Βαλεντίνα τους! Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για καλό σεξ την ιδιαίτερη αυτή ημέρα:

Για να κάνεις καλό σεξ πρέπει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει!

Το σημαντικό στο σεξ είναι να κάνεις πράγματα που θα κάνουν τη σεξουαλική πράξη ενδιαφέρουσα. Αν μια γυναίκα πχ. θέλει να κάνει σεξ πάνω στο πλυντήριό της, γιατί πιστεύει ότι αυτό θα είναι διασκεδαστικό, γιατί να μην το κάνει; Κάντε πράγματα που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα, κάντε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει να μη βαριέστε στο σεξ.

Δοκιμάστε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει στο παρελθόν.

Πρώτα βέβαια θα πρέπει να ρωτήσετε τον/την παρτενέρ σας αν νιώθει άνετα να κάνει αυτό που σκεφτήκατε και αν του αρέσει. Πολλές φορές αυτή τη μέρα τα ζευγάρια κάνουν σεξ αφότου επιστρέψουν από ένα ρομαντικό δείπνο, ειδικά αυτά που ακόμα γνωρίζονται και είναι στο στάδιο των ραντεβού. Πολλές φορές ο σκοπός των ζευγαριών όταν δειπνούν είναι να κάνουν ένα καλό σεξ. Τι θα συμβεί αν η σειρά αντιστραφεί; Αν πρώτα κάνουν σεξ και μετά δειπνήσουν; Θα είναι και οι δυο χαλαροί, θα απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο και έπειτα ήρεμοι και ευχαριστημένοι όχι μόνο θα δειπνήσουν μαζί, αλλά θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν υπέροχα συζητώντας!

Το καλύτερο μέρος για σεξ…

Είναι σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο μετά από μια μέρα σκι με τον/ την σύντροφό σας! Χαλαρώστε και πιείτε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί! Ένα μόνο…διαφορετικά οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στις επιδόσεις τους! Κάντε καλό σεξ και έπειτα δειπνήστε στο εστιατόριο.

Βέβαια δεν ξέρουμε κατα πόσον θα προλάβετε να πάτε σε χιονοδρομικό κέντρο ή αν έχετε την ευχέρεια του ρομαντικού δείπνου, όμως ό,τι και αν αποφασίσετε για αυτή τη μέρα, βάλτε φαντασία και πάθος, τα απαραίτητα συστατικά που δεν χρειάζεται κανείς ειδικός να σας τα διδάξει!

About the Author

Σχετικά άρθρα