Οι 8 καλύτερες ώρες της ημέρας για…. αυνανισμό!

Πότε είναι οι καλύτερες ώρες της ημέρας για αυνανισμό;

Η σύντομη απάντηση είναι: όποτε θέλετε και όποτε μπορείτε.

Αλλά και πάλι – γιατί να μην το δείτε πιο διεξοδικά για να σας βοηθήσει να χαράξετε μια νέα ρουτίνα αυνανισμού που θα μπορούσε να ωφελήσει άλλους τομείς της ζωής σας;

Παρακάτω θα δούμε τις καλύτερες ώρες τις ημέρας για αυνανισμό σύμφωνα με ειδικούς και φυσικά τους λόγους για τους οποίους παρουσιάζονται στη λίστα με τις καλύτερες.

1. Το πρωί

Ο αυνανισμός μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια “άνοιξη” στο βήμα σας. Δεν είναι μόνο οι άνδρες που έχουν πρωινές ορέξεις, αλλά και οι γυναίκες.

2. Όταν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε

Ναι, ο αυνανισμός μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Αν αυτό φαίνεται σαν έναν περίεργο αντιπερισπασμό, θυμηθείτε ότι δεν είναι μόνο η επιστήμη που επηρεάζει το σώμα και το μυαλό μας αλλά και τα επίπεδα κούρασης. Οπότε, αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να νυστάζει μετά το σεξ, αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από εξαιρετική προπόνηση, ο οργασμός απελευθερώνει προλακτίνη.

Αυτή η ορμόνη της ευτυχίας μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε τόσο σεξουαλικά ικανοποιημένοι όσο και υπνηλία. Εντωμεταξύ , η απελευθέρωση σεροτονίνης και ντοπαμίνης μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε χαρούμενοι και καλά με τον εαυτό μας. Ονειρα γλυκά.

3. Για να ακονίσετε το μυαλό σας

Μερικές φορές ένα καταβεβλημένο μυαλό χρειάζεται να επικεντρωθεί. Αν είχατε ένα χαοτικό πρωινό και πρέπει να κάνετε για μια απογευματινή συνάντηση με το Zoom, ένα σημείο ευχαρίστησης μπορεί να σας βοηθήσει. Όταν το κάνουμε αυτό, η αυξημένη ροή αίματος στον εγκέφαλο σε συνδυασμό με την απελευθέρωση επινεφρίνης και νορεπινεφρίνης καθώς συσσωρεύεστε στην κορύφωση, ακόμα κι αν δεν τελειώσετε, μπορεί να είναι σαν ένα σφηνάκι εσπρέσο, βοηθώντας σας να αισθάνεστε πιο ζωηροί και έτοιμοι για δράση. . (Λάβετε υπόψη ότι αυτό συνιστάται μόνο για εργασία στο σπίτι και βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής σας είναι κλειστός.)

4. Όταν νιώθετε άγχος

Οποιαδήποτε δραστηριότητα καταναλώνει την προσοχή σας είναι εξαιρετική για την ανακούφιση από το άγχος και την ενίσχυση μιας ανανεωμένης, θετικής εστίασης. Επιπλέον, η “τέχνη” του αυνανισμού μπορεί να είναι μια δραστηριότητα που φροντίζεις τον εαυτό σου. Επιπλέον, ο πλευρικός τροχιακός μετωπιαίος φλοιός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη λήψη των αποφάσεών μας, γίνεται λιγότερο ενεργός κατά τη διάρκεια του σεξ και τα επίπεδα της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες μειώνονται, για να αντικατασταθούν από όλα τα προαναφερθέντα καλά πράγματα.

5. Όταν πονάς

Ο αυνανισμός είναι γνωστό ότι ανακουφίζει τα πάντα, από την έμμηνο ρύση έως τις ημικρανίες. Όταν είμαστε διεγερμένοι, ο προμετωπιαίος φλοιός, το τμήμα του εγκεφάλου που συνήθως ασχολείται με τον πόνο, αλλάζει για να απελευθερώσει τις θετικές ορμόνες συμπεριλαμβανομένης της βαζοπρεσίνης, η οποία χρησιμοποιείται σε ορισμένα φάρμακα.

Οι οργασμικοί σπασμοί αυξάνουν τη ροή του αίματος γύρω από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών που σας προκαλούν θλίψη.

7. Στο ντους

Για κάποιους, η πάλη για χρόνο μόνο είναι μια συνεχής μάχη. Αν είσαι ένας από αυτούς, το μπάνιο είναι φίλος σου. Εκτός από κλειδαριά, συνοδεύεται από εγκαταστάσεις πλυσίματος για γρήγορο καθάρισμα μόλις τελειώσετε. Επιπλέον, αν ακούγεστε δυνατά, ο θόρυβος του ντους διπλασιάζεται ως λευκός θόρυβος για να πνίξει τις κραυγές ευτυχίας σας.

About the Author

Σχετικά άρθρα