Συμπεριφορές που δεν λειτουργούν ποτέ όταν φλερτάρετε με κάποιον!

Ορισμένες μέθοδοι φλερτ δεν λειτουργούν και οι άνθρωποι συνεχίζουν να τις χρησιμοποιούν ούτως ή άλλως. Οι τεχνικές μπορεί να στέλνουν διφορούμενα μηνύματα ή να απομακρύνουν τους πιθανούς συντρόφους.

Όταν σας αρέσει κάποιος, μπορεί να μην είστε σίγουροι πώς να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Το να είσαι πρόσωπο με πρόσωπο οδηγεί στο να βρίσκεις τεχνικές φλερτ γρήγορα, χωρίς πολύ χρόνο να τις σκεφτείς.

Όλοι μας έχει τύχει ή θα τύχει να αποτύχουμε στο να φλερτάρουμε με κάποιον για αυτό δεν χρειάζεται να νιώσετε άσχημα εάν σας συμβεί.

Για το λόγο αυτό σας έχουμε συμβουλές για το τι δεν πρέπει ΠΟΤΈ να κάνετε όταν φλερτάρετε με κάποιον εάν δεν θέλετε να αποτύχει.

#1 Αυτοκριτική

Μπορεί να νομίζετε ότι είναι αστείο να επικρίνετε τον εαυτό σας, αλλά δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ένας πιθανός σύντροφος δεν θα ευχαριστηθεί να σας ακούει να λέτε άσχημα λόγια για τον εαυτό σας. Θα το δουν σαν να μην πιστεύεις στον εαυτό σου, κάτι που είναι συνήθως το πρόβλημα όταν κάνεις αυτοκριτική.

Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε την αυτοκριτική και να αφιερώσετε χρόνο δουλεύοντας με τον εαυτό σας πριν βγείτε ραντεβού με κάποιον. Ή μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο πριν δείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει για να εξασκήσετε θετικές επιβεβαιώσεις και να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

#2 Προσπαθείτε πολύ να τον εντυπωσιάσετε

Η υπερβολική προσπάθεια μπορεί να περιλαμβάνει το να καυχιέσαι για τα επιτεύγματα σου ή να λες ψέματα για να κάνεις τον εαυτό σου να δείχνει περισσότερο θελκτικός. Μπορεί επίσης να σας κάνει να φαίνεστε απελπισμένη και ότι θα κάνετε τα πάντα για να περάσετε χρόνο με το άλλο άτομο.

#3 Γκρινιάζεις που είσαι μόνη

Το να γκρινιάζεις δεν είναι ποτέ κάτι θετικό και το να γκρινιάζεις για το ότι είσαι μόνη είναι ακόμα χειρότερο. Δεν θα κάνει τον άλλον να νιώσει καλά με τον εαυτό του, καθώς φαίνεται ότι δεν σας κάνει κανείς “παρέα”. Η γκρίνια μπορεί επίσης να σας κάνει να φαίνεται σαν να ζητάτε ραντεβού.

#4 Προσβολές η κακά πειράγματα

Το να υποτιμήσετε κάποιον δεν θα σας κάνει αρεστή σε αυτόν που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να λέτε άσχημα πράγματα, ακόμα κι αν τα λέτε για αστείο. Δεν θα φανεί έτσι και μπορεί να καταστρέψει τις πιθανότητές σας. Τα πειράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά, μόνο αν δεν ξεπεράσεις τα όρια και δεν πεις άσχημα πράγματα. Τα πειράγματα στο φλέρτ περιλαμβάνουν εσωτερικά αστεία και πράγματα που και οι δύο βρίσκετε αστεία. Τα κακά πειράγματα πληγώνουν τα συναισθήματα του άλλου και δεν θα το βρουν αστείο ή χαριτωμένο.

#5 Να παριστάνετε την αδιάφορη

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να συμπεριφέρονται χωρίς ενδιαφέρον για κάποιον που τους αρέσει θα τραβήξει την προσοχή τους. Ωστόσο, στέλνει μόνο το μήνυμα ότι δεν θέλετε να μιλήσετε μαζί τους. Το να αγνοήσετε κάποιον δεν θα βοηθήσει την κατάστασή σας και μπορεί να είναι απογοητευτικό για το άλλο άτομο εάν λάβει ανάμεικτα σήματα. Μπορεί να τα παρατήσουν και να βρουν κάποιον άλλο να κυνηγήσουν.

#6 Να μιλάς για το ερωτικό σου παρελθόν

Ο αγαπημένος σου δεν θέλει να ακούσει για άλλα άτομα με τα οποία είχες ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν. Αν θέλετε να αρέσετε σε κάποιον, η συζήτηση για άλλους δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να φλερτάρετε. Μπορεί να νομίζουν ότι παίζετε παιχνίδια ή ότι το παίζετε “διπλό ταμπλό”.

#7 Να καυχιέστε για τα οικονομικά σας

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μιλώντας για τα χρήματα ή τα περιουσιακά τους στοιχεία θα γίνουν ποθητοί στους άλλους. Ωστόσο, ένας καλός σύντροφος δεν θα εντυπωσιαστεί από αυτά τα πράγματα. Αντίθετα, θα ενδιαφέρονται περισσότερο για την προσωπικότητά σας και το πώς συμπεριφέρεστε στους άλλους.

Τα άτομα που θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σας μόνο αφού μάθουν για τα χρήματα και τα περιουσιακά σας στοιχεία δεν είναι για εσάς. Είναι σημάδι ότι ενδιαφέρονται μόνο για αυτά που μπορείτε να τους δώσετε.

About the Author

Σχετικά άρθρα