Madonna: Η βιογραφική της ταινία ακυρώθηκε καθώς ετοιμάζεται για την Παγκόσμια περιοδία της

Οι σκηνοθέτες πίσω από μια προγραμματισμένη βιογραφική ταινία της Madonna φέρεται να σταμάτησαν το έργο καθώς ο θρύλος της ποπ ετοιμάζεται για μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία.

Η πολυετής προετοιμασία για την πολυαναμενόμενη ταινία αποδείχθηκε μηδαμινή, ανέφερε το Variety την Τρίτη , καθώς η Madonna φέρεται να είναι πολύ απασχολημένη με την προετοιμασία της για την περιοδεία της «Celebration» αργότερα φέτος.

Η ταινία προφανώς καταργήθηκε στην Universal Pictures και δεν βρίσκεται πλέον σε προπαραγωγή, είπαν πηγές στο δημοσίευμα, παρά τους πολλούς A-listers που αγωνίστηκαν για την ευκαιρία να παίξουν τον εμβληματικό ρόλο.

Στην Τζούλια Γκάρνερ φέρεται να προσφέρθηκε ο ρόλος του Material Girl,  ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό που περιελάμβανε την πρωταγωνίστρια του “Don’t Worry Darling” Florence Pugh, την στάρλετ του “Euphoria” Alexa Demie, την ηθοποιό Odessa Young και την τραγουδίστρια Bebe Rexha.

 Οι γυναίκες που διεκδικούσαν τον ρόλο έπρεπε να παρευρεθούν σε μια συνεδρία που έμοιαζε με boot camp για να δουν αν είχαν αυτό που χρειάζεται, σύμφωνα με το Variety.

Φήμες λένε ότι η Τζούλια Φοξ ήταν στη διεκδίκηση του ρόλου της Ντέμπι Μαζάρ, της καλύτερης φίλης της Μαντόνα.

Η ίδια η Madonna επρόκειτο να σκηνοθετήσει την απομνημόνευση της καριέρας της στην οθόνη, θέτοντας τα φώτα της δημοσιότητας στην ανάβασή της στο σούπερ σταρ της ποπ.

Η βασίλισσα της ποπ έγραψε ένα εξαντλητικό σενάριο για τη βιογραφική ταινία, λέγοντας προηγουμένως ότι ήθελε να δημιουργήσει μια «εξαιρετική» ταινία.

«Είχα μια εκπληκτική ζωή, πρέπει να κάνω μια εξαιρετική ταινία», είπε τον περασμένο Ιούλιο. «Ήταν επίσης ένα προληπτικό χτύπημα γιατί πολλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να κάνουν ταινίες για μένα. Κυρίως μισογυνιστές άνδρες. Οπότε έβαλα το πόδι μου στην πόρτα και είπα, «Κανείς δεν θα πει την ιστορία μου, παρά μόνο εγώ!».

Η περιοδεία της μεγάλης σταρ της μουσικής , την οποία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, θα γιορτάσει τα 40 χρόνια καριέρας της ως καλλιτέχνης καθώς ταξιδεύει σε 35 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Από τις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ, η Madonna θα κάνει πολλές στάσεις στη Βόρεια Αμερική καθώς και στην Ευρώπη πριν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της την 1η Δεκεμβρίου και τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να εξαντλούνται.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια, με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν», δήλωσε πρόσφατα.

About the Author

Σχετικά άρθρα