Sexting: Απλές συμβουλές για να το πάτε σε άλλο… επίπεδο!

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σου εξηγήσουμε τι είναι το sexting και γιατί πρέπει ή όχι να το κάνεις με τον σύντροφό σου. Κι αυτό, επειδή σύμφωνα με έρευνες, πάνω από το 88% του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει ανταλλάξει πονηρά μηνύματα, εικόνες ή βίντεο, κάποια στιγμή σε μία ερωτική σχέση.

Επειδή όμως η αδρεναλίνη την ώρα του sexting, μπορεί να θολώσει την κρίση σου, εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο απλά και χρήματα tips για να το κάνεις πάντα σωστά, χωρίς κόπο και άγχος.

Sexting μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι

Ναι, αυτός είναι ο πρώτος και απαράβατος κανόνας. Με screenshot, ένα άτομο που δε γνωρίζεις καλά, μπορεί εύκολα να σε ντροπιάσει σε τρίτους. Άντε μετά να αποδείξεις το αντίθετο.

Μην το κάνεις μεθυσμένη

Το αλκοόλ μπορεί να ανεβάζει τη λίμπιντό μας και να μας δίνει θάρρος να κάνουμε και να πούμε πράγματα που νηφάλιοι δεν θα λέγαμε ποτέ. Αυτό όσο τολμηρό και δελεαστικό μπορεί να ακούγεται, άλλο τόσο επικίνδυνο μπορεί να αποδειχτεί. Μπορεί να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί και να δεις πράγματα στο κινητό σου που δεν θα ήθελες.

Μη δείξεις το πρόσωπό σου

Οι εξηγήσεις είναι περιττές εδώ. Απλά μην δείξεις το πρόσωπό σου!

Μη μοιράζεσαι τις γυμνές φωτογραφίες που σου έστειλαν

Χρειάζεται να δώσουμε περισσότερες εξηγήσεις; Δεν θες ο τύπους που κάνεις sexting να γίνει τελικά το αγόρι σου και οι φίλες σου να γνωρίζουν πώς είναι το μόριό του ή τι σου λέει στις προσωπικές σας στιγμές. Σκέψου αν θα ήθελες να κάνει κι εκείνος κάτι αντίστοιχο με τους φίλους του.

Προσοχή στα ορθογραφικά

Σου φαίνεται ασήμαντο, ειδικά τη στιγμή που έχουν ανάψει τα αίματα, αλλά πίστεψέ με ένα ακραίο ορθογραφικό λάθος, μπορεί να χαλάσει την ερωτική διάθεση.

Και κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι ο γλύπτης «γλύφει»… εσύ, ο συνομιλητής σου, εμείς, όλοι οι υπόλοιποι «γλείφουμε»!

Μη στέλνεις τα πάντα

Στείλε πικάντικα μηνύματα, προχώρησε σε ακατάλληλες περιγραφές για το τι θες να κάνετε, ή ακόμη στείλε στην αποκαλυπτική φωτογραφία που έβγαλες για να τον τρελάνεις. Όμως το sexting δεν είναι σεξ, γι’ αυτό προσπάθησε απλά να τον ανάψεις, να τον κάνεις να σε σκέφτεται, μην ξεχνάς όμως ότι το ζητούμενο είναι να απολαύσετε ο ένας τον άλλον από κοντά, όχι μόνο από τα μηνύματα!

About the Author

Σχετικά άρθρα