5 τάσεις στα νύχια που θα είναι must το 2023

Το 2022 ήταν μια μεγάλη χρονιά για τα νύχια, με τα σχέδια νυχιών διασημοτήτων να γίνονται viral και οι πιο περιζήτητες μανικιουρίστ να γίνονται πλήρως ανεπτυγμένοι influencers.

Τι επιφυλάσσει λοιπόν η φετινή χρονιά; Από απλό μανικιούρ σε κοντά νύχια μέχρι αξεσουάρ νυχιών, αυτές είναι οι πέντε τάσεις στα νύχια που πρόκειται να κυριαρχήσουν στη ροή σας στο Instagram το 2023.

Chrome

Ένα διάφανο σχέδιο με chrome που είναι μια νέα εκδοχή της καλοκαιρινής τάσης των νυχιών με glaze donut, η οποία εμπνεύστηκε από το εξαιρετικά λαμπερό μανικιούρ της Hailey Bieber. Δοκιμάστε μια γαλακτώδη απόχρωση με επικάλυψη chrome για γυαλιστερό φινίρισμα.

Clean girl

Η τάση για υγιή μαλλιά ακολούθησε μια περίοδο έντονης περιποίησης και συντήρησης σε lockdown, και τώρα τα νύχια ακολουθούν το παράδειγμά τους: περιμένετε να δείτε μίνιμαλ μανικιούρ που αναδεικνύουν υγιή, παρθένα νύχια φτιαγμένα στην τελειότητα παντού το 2023.

Λεπτό γαλλικό

Τα γαλλικά μανικιούρ είχαν μια μίνι επιστροφή πέρυσι, αλλά για το 2023 είναι ακόμα πιο επιθυμητά. Σκεφτείτε ελάχιστα αισθητές, λεπτές λευκές γραμμές που κάνουν τα χέρια και τα νύχια να φαίνονται κομψά και ακριβά.

Μεταλλικά στοιχεία και κοσμήματα

Θα πρέπει να συνδυαστούν με ένα καθαρό, απλό μανικιούρ για να διατηρήσετε την εστίαση σε αυτά τα αξεσουάρ. Πρακτικά; Όχι πραγματικά. Τραβούν όμως την προσοχή; ΑΠΌΛΥΤΑ!

About the Author

Σχετικά άρθρα