Πρίγκιπας Louis: 3 φορές που αδικήθηκε ο μικρότερος γιος του William και της Kate Middleton

O μικρός γιος της Kate και του William έχει χάσει κάποιες πολύ σημαντικές royal περιστάσεις.

Ο πρίγκιπας Louis γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018, στο Lindo Wing του St’ Mary’s Hospital. Είναι το τρίτο παιδί της Kate Middleton και του πρίγκιπα William και μετά από μια αλλαγή της βασίλισσας Ελισάβετ του 2015, δεν περνάει μπροστά από την αδερφή του στη σειρά της διαδοχής του θρόνου.

Γεννημένος το 2018 λοιπόν, ο πρίγκιπας Louis είναι κάπως αδικημένος σε ό,τι έχει να κάνει με τις royal παραδόσεις και τις περιστάσεις. Ο τρίχρονος γιος των Cambridges έχει κάνει πολύ λιγότερες εμφανίσεις σε σχέση με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του.

AP20346676698561

Τρεις φορές που ο Louis αδικήθηκε (χωρίς ουσιαστικά να φταίει)

Οι βασιλικοί θαυμαστές ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τον Louis να εμφανίζεται με την οικογένειά του και να κάνει το ντεμπούτο του στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Buckingham στο Trooping the Color το 2019. Ωστόσο, λόγω της ηλικίας του και άλλων παραγόντων όπως η πανδημία του κορονοϊού, υπάρχουν ακόμα μερικές βασιλικές παραδόσεις που ο Louis έχει χάσει ενώ τα αδέρφια του έχουν βιώσει.

Σε αντίθεση με τα αδέρφια του, ο πρίγκιπας Louis δεν έχει πάει ποτέ σε διεθνή βασιλική περιοδεία με τους γονείς του. Τον Σεπτέμβριο του 2016, η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσε την Kate, τον William και τον George στον Καναδά για την πρώτη της περιοδεία στο εξωτερικό.

Το 2017, ο George και η Charlotte βρέθηκαν επίσης με τους γονείς τους για την περιοδεία τους στη Γερμανία και την Πολωνία.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έχουν διατηρήσει τις περισσότερες από τις δεσμεύσεις τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα περιορισμένα διεθνή ταξίδια σημαίνουν ότι οι Cambridges δεν έχουν πραγματοποιήσει βασιλική περιοδεία εκτός Ηνωμένου Βασιλείου από πριν από την πανδημία.

Αλλά ο Louis φέρεται να ταξίδεψε στο εξωτερικό νωρίτερα φέτος για τον γάμο του θείου του. Ο James Middleton παντρεύτηκε την Alizee Thevenet στη Γαλλία και πιστεύεται ότι οι Cambridges έδωσαν το παρών.

Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένωνΌροι)

Βασιλικός γάμος

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte έχουν πάει σε μερικούς βασιλικούς γάμους, συμπεριλαμβανομένου του γάμου του θείου τους πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle το 2018. Η Charlotte απαθανατίστηκε να χαιρετάει τα πλήθη έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Windsor, στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank το 2018.

AP18285517839888

Γεννημένος το 2018, ο Louis ήταν πολύ μικρός για να παρευρεθεί σε βασιλικό γάμο τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να θεωρήθηκε αρκετά μεγάλος για να παρευρεθεί στον γάμο της ξαδέρφης του πατέρα του, της πριγκίπισσας Βεατρίκης, το 2020.

Ωστόσο, ο γάμος της Βεατρίκης ήταν άκρως ιδιωτικός με τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειά της λόγω των περιορισμών του κορονοϊού.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο

Η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε μια χαριτωμένη φωτογραφία του πρίγκιπα Louis για την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο νωρίτερα φέτος. Αλλά σε αντίθεση με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, ο Louis δεν έχει ακόμη φωτογραφηθεί να περπατά με τους γονείς του για την πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Τόσο ο George όσο και η Charlotte φωτογραφήθηκαν με τους γονείς τους να παρακολουθούν την πρώτη τους μέρα στο St Thomas’s Battersea πριν από μερικά χρόνια.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα