Ρεκόρ τηλεθέασης στο φινάλε της πρώτης σεζόν «House of the Dragon»

Η πρώτη σεζόν της νέας σειράς του HBO, «House of the Dragon», ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο αφού αποτέλεσε το πιο επιτυχημένο φινάλε σειράς του HBO από τότε που ολοκληρώθηκε το Game of Thrones, το 2019.

Φυσικά, τα νούμερα δεν συγκρίνονται με αυτά του Game of Thrones, το τελευταίο επεισόδιο του οποίου είχαν δει 19,8 εκατομμύρια θεατές, ενώ την πρεμιέρα του φετινού «House of the dragon» είχαν παρακολουθήσει 10,2 εκατομμύρια τηλεθεατές τον Αύγουστο.

Τώρα, το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του «House of the Dragon» με τίτλο «The Black Queen», παρακολούθησαν περίπου 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές την Κυριακή το βράδυ στο καλωδιακό κανάλι του HBO και στο HBO Max.

Να σημειώσουμε όμως σε μια σύγκριση με μεγάλη σημασία, το φινάλε της πρώτης σεζόν του «Game of Thrones», είχαν δει 3,9 εκατομμύρια τηλεθεατές,

Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για τη νέα σεζόν, αν και τα γυρίσματα δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και άρα η 2η σεζόν από την prequel σειρά του Game Of Thrones (διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν) αναμένεται στις αρχές του 2024.

About the Author

Σχετικά άρθρα