Τι διαφορετικό έχει το νέο σαμπουάν και conditioner της Jennifer Aniston;

Από την εποχή κιόλας των Friends, η Aniston φημιζόταν για τα υγιή μαλλιά της και όλοι τη ρωτούσαν για το πώς τα περιποιούνταν. Πλέον βγάζει τη δική της σειρά haircare και ήρθε η ώρα να δούμε τι επιλέγει στα σαμπουάν της σειράς της.

Στην επέτειο ενός έτους από το λανσάρισμα της δικής της σειράς περιποίησης μαλλιών LolaVie, η Jennifer Aniston έβγαλε 2 νέα προϊόντα, ένα σαμπουάν και ένα conditioner αποκατάστασης, παρουσιάζοντάς τα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Κι επειδή την εμπιστευόομαστε όσον αφορά τα μαλλιά, ας δούμε τι περιέχουν, για να εμπνευστούμε για τις επόμενες αγορές μας.

Αρχικά, το σαμπουάν αποκατάστασης που βοηθά το τριχωτό και προστατεύει τα μαλλιά από μελλοντική φθορά, περιέχει τη βασική τεχνολογία της LolaVie από σπόρους chia. Περιέχει φυτικά ceramides για να σφραγίζεται η υγρασία στην τρίχα, αλλά και βιταμίνες Β, όπως βιοτίνη και νιασιναμίδη, που υποστηρίζουν την υγεία των μαλλιών.  Δεν περιέχει καθόλου θειϊκά άλατα, κάτι που όσοι θέλουν πολύ αφρό, δεν αγαπούν, αν και η ίδια η Aniston αναφέρει ότι αφήνει μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά.

Το conditioner περιέχει έναν συνδυασμό vegan κερατίνης για να επιδιορθώσει μαλλιά που έχουν υποστεί φθορά από θερμότητα και περιβάλλον, αλλά και βοτανικά εκχυλίσματα από καρύδα, jackfruit και πορτοκάλι, που ενυδατώνουν τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία. Και πάλι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί σπόρους chia για λάμψη και υγεία, χρησιμοποιείται κι εδώ.

Και τα δύο είναι vegan και cruelty-free, κατάλληλα για όλα τα μαλλιά, φροντίζουν το χρώμα των μαλλιών και παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον, αν και προς το παρόν, διατίθενται μόνο σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Ηνωμένο Βασίλειο.

About the Author

Σχετικά άρθρα