Ο Μάθιου Σκαρ, δημιουργός περιεχομένου και μουσικός που έχει συγκεντρώσει πάνω από 70.000 οπαδούς στο TikTok, λαμβάνει τακτικά σχόλια από ανθρώπους που μιλούν για την καταπληκτική ομοιότητά του με τον ηθοποιό, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 28 ετών το 2008.

 

Μιλώντας στο NeedToKnow.Online, ο Σκαρ είπε πως πολλοί του έχουν πει ότι όταν αντίκρισαν την εικόνα του στα social media, χρειάστηκε να κοντοσταθούν και να ρίξουν μία δεύτερη ματιά επειδή νόμιζαν ότι είδαν φάντασμα.

 

«Δεν με περνούν για εκείνον, γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι πια μαζί μας, αλλά κάνω τους ανθρώπους να με κοιτάζουν επίμονα ξανά και ξανά όταν βρίσκομαι στο πάρκο ή σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο».

 

Τα σχόλια στα βίντεό του συχνά επισημαίνουν την ομοιότητα του με τον Λέτζερ. Η ομοιότητά του αυτή του χάρισε και έναν ρόλο ως Λέτζερ σε μια επερχόμενη ταινία, με τίτλο «Fatal Addiction», η οποία θα κυκλοφορήσει σε πλατφόρμες τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

 

«Απλώς μου τηλεφώνησαν από ένα πρακτορείο με σωσίες και με ρώτησαν αν ήθελα να υποδυθώ τον Χιθ σε μια ταινία», είπε ο Σκαρ.

 

«Χαίρομαι που χάρη στον Χιθ, είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε κινηματογραφικό πλατό και μερικές φορές νιώθω ότι κατάφερα να κάνω πράγματα χάρη σε αυτόν, ακόμα κι αν δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ.

 

»Δεν ξέρω αν μπορεί να με ακούσει, αλλά νιώθω ότι του χρωστάω – βασικά, τον αγαπώ αυτόν τον τύπο».

 

Ο Λέτζερ έγινε ιδιαίτερα διάσημος για τους ρόλους του στις ταινίες Σκοτεινός Ιππότης, Brokeback Mountain και A Knight’s Tale. Η τελευταία του εμφάνιση σε μεγάλου μήκους ταινία ήταν το 2009 στο The Imaginarium Of Doctor Parnassus.

 

Με πληροφορίες του NME