Το μακιγιάζ του φθινοπώρου: τα trends που θα κυριαρχήσουν

Νέα εποχή, νέα σεζόν, νέα διάθεση, νέα χρώματα. Όλα αυτά μαζί αποτυπώνονται στις νέες τάσεις του μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2022, όπως τα αναφέρουν οι ειδικοί στο allure.com.

Αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι με τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες και την αισιοδοξία των διακοπών και της ηλιοφάνειας και μπαίνουμε σε διαφορετικό, φθινοπωρινό mode, με νέα χρώματα και τάσεις. Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, θυμηθείτε τα εξής:

Φυσικό δέρμα: Όλοι οι make-up artists συμφωνούν σε αυτό και η φιλοσοφία του less is more επιστρέφει. Αφήστε στην άκρη τα ματ, full-coverage foundations και τα παχύρρευστα concealer και προτιμήστε πιο ελαφριές φόρμουλες που θα αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και ελαφρύ, ακόμη και με τις ατέλειές του.

Κρεμώδη προϊόντα: Κάντε ένα διάλειμμα από τις σκόνες και τα υγρά προϊόντα και προτιμήστε την κρεμώδη υφή για το φθινόπωρο. Από το ρουζ, μέχρι το bronzer και το highlighter, όλα αναζητήστε τα σε κρέμα.

Ηλιοκαμένο ρουζ: Η τάση αυτή κυριάρχησε το καλοκαίρι και τώρα εξελίσσεται. Τι ακριβώς σημαίνει; Να απλώσετε το ρουζ σας σε τέτοια απόχρωση και με τέτοιο τρόπο που να δείχνετε σαν να σας έχει «κάψει» λίγο ο ήλιος. Προτιμήστε αποχρώσεις τερακότα, ροδακινί και κεραμιδί και εφαρμόστε στα ζυγωματικά, στη μύτη και κάτω από τα μάτια.

Ματ μάτια και χείλη: Σε συνδυασμό με το φυσικό δέρμα, τα ματ προϊόντα στα χείλη, με λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και «χτενισμένα» φρύδια, είστε έτοιμες!

Παστέλ μάτια και κόκκινα χείλη: Οι παστέλ σκιές στα μάτια σε συνδυασμό με σκούρο ή ανοιχτό κόκκινο κραγιόν είναι ένα συνδυασμός που θα «φορεθεί» πολύ το φετινό φθινόπωρο. Φροντίστε, μόνο, πρώτα να εφαρμόσετε μια παστέλ κρέμα-βάση κι έπειτα την αντίστοιχη σκιά.

Μπλε σκιά: Το μπλε επιστρέφει δυναμικά σε όλες τις αποχρώσεις.

About the Author

Σχετικά άρθρα