Πάτρα: Θανάσιμη πτώση γυναίκας – Δεν βρέθηκε ύποπτος στο διαμέρισμα – Όλες οι πληροφορίες

Ανατρέπονται τα αρχικά σενάρια για την θανάσιμη πτώση γυναίκας από πολυκατοικία που συντάραξε το πρωί την πόλη της Πάτρας.

Η γυναίκας είχε πέσει από τον τρίτο όροφο και ντόπιοι ανέφεραν στα τοπικά μέσα πως ένα άγνωστο άτομο πετούσε αντικείμενα από διαμέρισμα προς το σημείο που η νέα γυναίκα κείτονταν νεκρή. Λίγο αργότερα, η ΕΡΤ είχε μεταδώσει πως αξιωματικοί της ΟΠΚΕ προσπαθούσαν να μπουν στο διαμέρισμα όπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ένας άνδρας είχε ταμπουρωθεί.

Ωστόσο το τοπικό μέσο Best μετέδωσε αργότερα πως δεν εντοπίστηκε κάποιο ύποπτο άτομο ενώ «μυστήριο παραμένει το ποιος πετούσε τσιγάρα και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο σώμα της 29χρονης γυναίκας.»

Ο ιστότοπος επικαλείται πληροφορίες που «δείχνουν» αυτοκτονία. «Η 29χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έμενε μόνη της στην πολυκατοικία επί της οδού Κορίνθου και Ζαΐμη κι έπεσε στο κενό από την πλευρά της Ζαΐμη. Συγκλονισμένη η μητέρα της όπως και ο αδερφός της έφτασαν στο σημείο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

About the Author

Σχετικά άρθρα