H Billie Eilish επιστρέφει στο στούντιο με τον αδερφό της, Finneas

Νωρίτερα φέτος, η μουσικός είχε δηλώσει πως ελπίζει στην κυκλοφορία νέου άλμπουμ το 2023.

Η pop star επέστρεψε στην Αμερική μετά την περιοδεία «Happier Than Ever World Tour» στην Ευρώπη και μοιράστηκε φωτογραφία του εαυτού της με τον αδερφό της από το στούντιο ηχογραφήσεων. Το στιγμιότυπο έρχεται σε συνέχεια συνέντευξής της στο Billboard όπου εξέφρασε την ευχή της για νέα μουσική δουλειά μέσα στον ερχόμενο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Απλά ελπίζω να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την μουσική που δημιουργούμε. Για αυτό και πιστεύω πως είμαι λίγο αναβλητική όταν πρόκειται για την δουλειά. Θεωρητικά, θέλω να γράψω ένα τραγούδι και να κυκλοφορήσω ένα άλμπουμ την ερχόμενη χρονιά.

Αυτό όμως σημαίνει πως θα πρέπει να το κάνουμε και είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να γράφω μουσική. Δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν θα μου αρέσει, έτσι φρικάρω αλλά δεν θέλω να σταματήσω ποτέ να δημιουργώ με τον τρόπο που το κάνουμε και που αγγίζει τους ανθρώπους. Αυτή είναι η μόνη μακροζωία για την οποία νοιάζομαι».

Αν η ευχή της πραγματοποιηθεί, αυτό θα είναι το επόμενο άλμπουμ μετά την κυκλοφορία του «Happier Than Ever» τον περασμένο Ιούλιο.

About the Author

Σχετικά άρθρα