Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε με την κουκλίστικη ομορφιά της στην Σικελία

Η Iταλογαλλίδα Ντέβα Κασέλ, η 17 ετών κόρη της Ιταλίδας καλλονής Μόνικα Μπελούτσι και του γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ έχει ανοίξει ήδη τα φτερά της στον κόσμο της μόδας και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό.

Η Ντέβα Κασέλ, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρα της περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού οίκου Dolce&Cabbana και εντύπωσε με την κουκλίστικη ομορφιά της.

Το 17χρονο μοντέλο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την αυθεντική μεσογειακή ομορφιά της και η ομοιότητα με τη μητέρα της εντυπωσίασε τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο show του οίκου.

Φορώντας ένα λευκό, διάφανο φόρεμα με κεντήματα και δαντέλα, η Ντέβα περπάτησε στην Piazza del Duomo, στο νησί των Συρακουσών. Μια ιστορική τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκε ένα ονειρεμένο σόου.

Η Ντέβα Κασέλ μοντέλο του Dior

Αν και μόλις 17 ετών, η καριέρα της Ντέβα Κασέλ ως μοντέλο έχει απογειωθεί.

Η κούκλα 17χρονη αποτελεί ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και έχει ήδη περπατήσει σε σόου διάσημων οίκων μόδας.

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι μάγεψε με την κουκλίστικη ομορφιά της στην Σικελία

Σε πρόσφατη δουλειά στον χώρο της μόδας, η Ντέβα Κασέλ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Muse με ρούχα Dior.

“Ολα ξεκίνησαν όταν έπρεπε να κάνω μια πόζα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής φωτογράφισης που ένιωσα μια σπίθα. Αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του περιβάλλοντος” έχει δηλώσει η 17χρονη.

Η Ντέβα Κασέλ είναι άξια διάδοχος της μαμάς της

Η μεγάλη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ από πολύ μικρή ηλικία κέρδισε την προσοχή του κόσμου της μόδας και του lifestyle, ως παιδί δύο ανθρώπων που ξεχώρισαν για την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και για το ταλέντο τους.

Όμορφη, θηλυκή και δυναμική, η Ντέβα Κασέλ είναι αγαπημένη μούσα του Dolce & Gabbana και περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου τον Αύγουστο του 2021 για την προώθηση της νέας συλλογής του, με την κουκλίστικη ομορφιά της να μαγνητίζει τα βλέμματα.

deva cassel

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει ακόμα μια κόρη την Λεονί Κασέλ η οποία είναι 11 ετών.

Monica Bellucci, Léonie Cassel

About the Author

Σχετικά άρθρα