Η Νορθ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο και η Κιμ εκνευρίζεται: «Δύσκολο να είσαι μαμά»

Η Νορθ Γουέστ φαίνεται ότι είχε ένα πολύ διαφορετικό πλάνο στο μυαλό της, όταν χρειάστηκε να ποζάρει την παραδοσιακή ομαδική φωτογραφία της οικογένειας Καρντάσιαν.

Κατά τη διάρκεια του φινάλε της πρώτης σεζόν των The Kardashians, η Κιμ Καρντάσιαν σχολίασε πόσο «αγχωτικό» μπορεί να είναι να ποζάρουν για οικογενειακές φωτογραφίες στις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους – ειδικά όταν όλα τα παιδιά της δεν συνεργάζονται.

Η 41χρονη σταρ, που έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην της, Κάνιε Γουέστ -North, 9, Saint, 6, Chicago, 4, και Psalm, 3- παραδέχθηκε ότι από τότε που μεγάλωνε, τα Χριστούγεννα ήταν «τεράστια υπόθεση στην οικογένειά μας».

«Προσπαθούμε να φτιάχνουμε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα κάθε χρόνο. Η μητέρα μου το έκανε αυτό μαζί μας σε όλη μας τη ζωή και η λήψη μιας οικογενειακής φωτογραφίας είναι η πιο αγχωτική στιγμή στη ζωή μου, ό,τι και να γίνει», είπε.

Αμέσως μετά προβλήθηκαν μερικά πλάνα από την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση, με τα παιδιά να τρέχουν στο πλατό, να κλαίνε και να μην θέλουν να συμμετέχουν.

«Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα μας, γιατί είναι τόσο αγχωτικό», είπε. «Πάντα κλαίνε. Κανείς δεν τα πηγαίνει καλά με κανέναν».

Όπως εξήγησε, ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η Νορθ. «Οι περισσότερες φωτογραφίες που είδα ήταν άχρηστες επειδή η Νορθ ύψωνε το μεσαίο της δάχτυλο», συνέχισε.

«Κάτι μέρες σαν κι αυτές είναι που πραγματικά χρειάζομαι να κλειδωθώ σε ένα δωμάτιο μόνη μου για 30 λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι μαμά».

Την περασμένη Τετάρτη, η Νορθ Γουέστ έγινε 9 ετών και η οικογένεια έσπευσε να ευχηθεί  για τα γενέθλια.

«Χρόνια πολλά, μωρό μου, καλύτερή μου φίλη, τα πάντα μου. Δεν υπάρχει κανείς σαν εσένα! Το πιο ειλικρινές, δημιουργικό κορίτσι με την καλύτερη καρδιά», έγραψε η Κιμ στο Instagram.

«Μου αρέσει πολύ να είμαι η μαμά σου, γι’ αυτό σ’ ευχαριστώ που είσαι μαζί μου σ’ αυτό το ταξίδι. Σ’ αγαπώ μέχρι το άπειρο».

Η Κρις Τζένερ ήταν η πρώτη που ευχήθηκε στη Νορθ χρόνια πολλά, δημοσιεύοντας επίσης μερικές φωτογραφίες της εγγονής της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα μεγαλώνεις! Είσαι μια τόσο καταπληκτική νεαρή κοπέλα, μια υπέροχη κόρη, εγγονή, αδελφή, ξαδέλφη, φίλη και η πιο φανταστική στυλίστρια! Είσαι τόσο ευγενική, έξυπνη, δημιουργική και αστεία. Είσαι πανέμορφη μέσα και έξω και είμαι τόσο περήφανη για σένα μικρή μου, Νόρθι και σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις», έγραψε στο μήνυμα.

About the Author

Σχετικά άρθρα