Alec John Such: Πέθανε ο πρώην μπασίστας των Bon Jovi

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και πρώην μπασίστας του θρυλικού αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Bon Jovi. Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου.

 

«Ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του συγκροτήματος», έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής και συνθέτης John Bon Jovi. «Για να είμαι ειλικρινής, βρήκαμε το δρόμο μας μέσω αυτού […]».Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 14 Νοεμβρίου 1951, ο Such έγινε μια γνώριμη φιγούρα στη μουσική σκηνή του Νιου Τζέρσεϊ όπου εμφανίστηκε το συγκρότημα. Αρχικά έπαιζε σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν «The Message».

Όταν μπήκε τελικά στους Bon Jovi, είχε αναφέρει μετά από χρόνια σε συνέντευξη ότι ήταν μεγαλύτερος από όλους πράγμα που τελικά αποτέλεσε και τον λόγο της αποχώρησής τους.

«Η δισκογραφική εταιρεία έλεγε ψέματα για την ηλικία μου», είπε. «Ήμουν 31 όταν μπήκα. Ήμουν 10 χρόνια μεγαλύτερος από το υπόλοιπο συγκρότημα», είχε αναφέρει. «Όταν έγινα 43 ετών, άρχισα να καίγομαι. Δεν ήθελα να δουλέψω. Ο λόγος που μπήκα σε συγκρότημα ήταν επειδή δεν ήθελα να δουλέψω».

Μετά την αποχώρησή του, αντικαταστάθηκε από τον Hugh John McDonald, και επανήλθε για λίγο στο συγκρότημα στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Με πληροφορίες από BBC

About the Author

Σχετικά άρθρα