«Έκλεψε» την παράσταση ο πρίγκιπας Λούι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Έκλεινε τα αυτιά του, τραβούσε τα μάγουλά του

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να είναι το τιμώμενο πρόσωπο, μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να επέστρεψε στο παλάτι μετά από 2,5 χρόνια, ωστόσο, ο πρίγκιπας Λούι ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στην πρώτη ημέρα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Ο μικρός πρίγκιπας εμφανίστηκε στο μπαλκόνι με τα «ναυτικά» του και στάθηκε δίπλα από την βασίλισσα Ελισάβετ, έχοντας εξ αριστερών τα αδέλφια του Σάρλοτ και Τζορτζ. Πίσω του καθόταν η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον που είχε συνεχώς το νου της.

Ο πρίγκιπας Λούι δεν είχε ησυχία κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επίδειξης: ακουμπούσε με τους αγκώνες στο κιγκλίδωμα εμφανώς βαριεστημένος, έδειχνε με το δάχτυλο τα αεροπλάνα, έγερνε στο πλάι, κρατούσε τα αυτιά του, με ορθάνοιχτο το στόμα, ενώ κάποια στιγμή έβαλε τα χέρια στο στόμα και τράβηξε τα μάγουλά του.

Μάλιστα, πολλές φορές η Κέιτ Μίντλετον έσκυβε και του μιλούσε, ενδεχομένως, θέλοντας να τον επαναφέρει στην τάξη.

Το ναυτικό κοστούμι, που φορούσε ο Λούι, έμοιαζε με αυτό που φορούσε ο πατέρας του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, στο μπαλκόνι του παλατιού για να παρακολουθήσει πτήση αεροσκαφών για τα γενέθλια της βασίλισσας το 1985, όταν ήταν τριών ετών.

Σύμφωνα με το SkyNews, δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για το ίδιο ρούχο.

About the Author

Σχετικά άρθρα