Πώς θα ζήσουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος;

Η απάντηση έρχεται σε ένα μοναδικό workshop, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Coaching που φτάνει στο τέλος της.

Η εβδομάδα που διανύουμε έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ο οποίος έχει παρουσία σε 150 χώρες και πάνω από 55.000 μέλη) ως η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching 2022, με θέμα «Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching (16-22 Μαΐου 2022), ήρθε με μοναδικές εκπλήξεις και την υπόσχεση να δώσει σε όλους τους ανθρώπους την ευκαιρία να ξανασχεδιάσουν το μέλλον τους. Ο παλμός, μάλιστα, του εορτασμού χτυπά στο workshop που σχεδίασε η Global Academy of Coaching στην Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί στις 22/5.

Έχοντας ως εφαλτήριο την ανάγκη κάθε σύγχρονου ανθρώπου να ζει χωρίς άγχος, σε μια ζωή και καθημερινότητα χτισμένη στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση διοργανώνει το δυναμικό εορταστικό workshop με κύρια ομιλήτρια την Τζιλ Δούκα MCC, την μοναδική Ελληνίδα bestseller συγγραφέα και life coach που ανήκει στο 4% της ανώτατης βαθμίδας των coaches παγκοσμίως και ιδρύτρια της σχολής που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως να αγγίξουν την αυτοπραγμάτωση τους.

Στο workshop «Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και να έχω αυτοπεποίθηση» που θα διεξαχθεί στο Airotel Alexandros Hotel 10:00-14:00 σε συνέχεια του επιτυχημένου workshop που έγινε στη Λεμεσό στις 15/05, με την Τζιλ Δούκα MCC θα συζητήσουν και θα δώσουν από κοινού τις γνώσεις τους οι απόφοιτοι της, πιστοποιημένοι Thrive Coaches, που αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα για όποιον θέλει να ακολουθήσει την καριέρα του Coaching μέσω της σχολής.

Θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το άγχος της καθημερινότητας της σύγχρονης ζωής και οι τεχνικές που βοηθούν να το αντιμετωπίσουμε αλλά και θα δοθούν σημαντικά εργαλεία και tips για την αύξηση της αυτοπεποίθησης και του τρόπου να αντιληφθεί καθένας ξεχωριστά τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή του, αλλά και το κλειδί της πραγμάτωσης των ονείρων του.

Η Global Academy of Coaching είναι η σχολή που έχει εδραιώσει το μοναδικό πιστοποιημένο πτυχίο life coaching στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στα ελληνικά και στα αγγλικά με καθηγητές σε επίπεδο Master Certified Coach, δηλαδή στο 4% των coaches παγκοσμίως.

Info
Global Academy of Coaching workshop
Airotel Alexandros Hotel
Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα
22/5 στις 10:00-14:00

About the Author

Σχετικά άρθρα