Μήπως είναι ώρα για ένα detox-μασάζ κατά της κυτταρίτιδας στο σπίτι;

Έπειτα από δυο δύσκολα χρόνια που δεν μοιάζουν να γίνονται ευκολότερα, ίσως είναι μια καλή στιγμή να φροντίσετε τον εαυτό σας με ένα μασάζ που θα σας χαλαρώσει, θα σας αποτοξινώσει και θα δράσει κατά της κυτταρίτιδας.

Ξέρουμε όλοι πόσο ευεργετικό είναι το μασάζ, τόσο για το δέρμα, όσο και για το αδυνάτισμα, αλλά και τη συνολική μας χαλάρωση και ευεξία. Αυτό συμβαίνει γιατί με την κινητοποίηση των ιστών διεγείρονται οι τοπικές ανταλλαγές μέσω του λεμφικού συστήματος, αυξάνεται η θερμοκρασία και ενεργοποιείται η καλύτερη αιμάτωση και αποσυμφόρηση των ιστών. Ως εκ τούτου, το λίπος αποδεσμεύεται, το δέρμα λειαίνει, το σώμα ξεκουράζεται κι εμείς αισθανόμαστε υπέροχα.

Γιατί, λοιπόν, να μη δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και να αποτοξινωθεί; Κι αν η εποχή είναι δύσκολη και δεν θέλετε να ξοδέψετε έξτρα χρήματα, δοκιμάστε το μόνες σας στο σπίτι. Πώς;

Στο επόμενο μπάνιο σας, κάντε αργές, ήπιες και κυκλικές κινήσεις για 10 λεπτά στα σημεία με κυτταρίτιδα, αξιοποιώντας κόκκους καφέ, ούτως ώστε να διευκολύνετε την κυκλοφορία του αίματος και να μειώσετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Απλώστε και μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με ανάλογες κινήσεις.

Μπορείτε, επίσης, να αξιοποιήσετε το λάδι καρύδας. Προμηθευτείτε ένα ειδικό σκληρό σφουγγάρι, απλώστε το λάδι καρύδας και τρίψτε χωρίς να το ξεβγάλετε. Τα συστατικά του θα απορροφηθούν από το δέρμα και θα κάνουν τη δουλειά τους σε κυτταρικό επίπεδο, όσο εσείς κοιμάστε.

About the Author

Σχετικά άρθρα