H BILLIE EILISH ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ

Στο νέο τεύχος του V Magazine πρωταγωνιστεί η Billie Eilish, το μουσικό φαινόμενο και αγαπημένη καλλιτέχνης τόσο της GenZ όσο και των millenials. Η νεαρή πλην δε εξαιρετικά αναγνωρισμένη καλλιτέχνης, που στα 20 της μόλις χρόνια έχει ήδη κερδίσει 7 Grammys, έδωσε στα πλαίσια του εξωφύλλου μια αρκετά αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μιλάει εκτός άλλων και για την ψυχική της υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Eilish περιγράφει με ποιο τρόπο την έχει επηρεάσει η τόσο μεγάλη δημοσιότητα, και πόσο δύσκολο ήταν να το διαχειριστεί σε σχέση με το νεαρό της ηλικίας της.

Μιλώντας λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα, και για το πως έφτασε στο σημείο να καταλάβει τα όσα της έχουν συμβεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο, η καλλιτέχνης ανέφερε πως σε όλη την διάρκεια του 2020, από τον ερχομό της πανδημίας και έπειτα, έκανε εντατικά ψυχοθεραπεία. Όπως λέει, “Έκανα πολύ ενδοσκόπηση, σκέφτηκα πράγματα για την ζωή μου, και επέστρεψα στην ψυχοθεραπεία για να δω πάλι την ζωή μου”.

Όπως αναφέρει, ένα από τα σημαντικότερα breakthroughs εκείνης της περιόδου, ήταν όταν αντιλήφθηκε ποια ακριβώς ήταν η πρώτη στιγμή που έπαψε να αισθάνεται άνετα να βγει έξω – σε μια έξοδο με φίλους που είχαν πάει για πατινάζ, στα 16 της χρόνια.

Περιγράφει την εν λόγω στιγμή λέγοντας, “Ήταν ένας εφιάλτης, και με τρόμαξε τόσο πολύ, γιατί ξαφνικά (κατάλαβα) πως έγινα ένα προπ. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω φοβηθεί τόσο πολύ. Ήταν ένας τεράστιος πανικός… εκείνους τους τελευταίους τρεις μήνες είχα γίνει πολύ πιο διάσημη, αλλά δεν το είχα καταλάβει, μέχρι που βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση. Από εκείνη τη μέρα και μετά, δεν πήγαινα πουθενά, δεν έκανα τίποτα.”

Συνεχίζει θέτοντας την ιδιαίτερη περίστασή της σε ένα αντικειμενικό πλαίσιο, και αναγνωρίζοντας παράλληλα το προνόμιό της, “Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω αν δεν είχα αυτά που έχω, και άλλα τόσα που δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά να κάνω. Και αυτό, αυτή η λέξη -ποτέ- με τρομάζει. Και μόνο που την ακούω με φρικάρει.”

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα