ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ REUNION ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ

Οι δύο λόγοι για τους οποίους δεν έγινε ποτέ reunion της θρυλικής σειράς

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή “Τετ α Τετ”, που προβάλλεται στον Alpha Κύπρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για διάφορα πράγματα και εξήγησε τους δύο βασικούς λόγους για τους οποίους δεν ξαναείδαμε τους “Απαράδεκτους” σε νέα βερσιόν.

Αρχικά τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι δεν μπορεί το παρελθόν να υποκαταστήσει την δημιουργία του παρόντος και ότι ο ίδιος δεν θα ήταν θετικός για οποιοδήποτε remake κάποιας παλαιότερης επιτυχίας του. Είπε μάλιστα ότι ναι, θα παρακολουθήσει κάποιο μέρος μιας σειράς που ξαναπαίζεται στην τηλεόραση με τον εαυτό του πρωταγωνιστή, αλλά δεν θα κολλήσει εκεί να βλέπει με τις ώρες.

“Υπήρχε πρόταση για reunion των Απαράδεκτων. Ένας λόγος που δεν έγινε ήταν η απώλεια του Βλάσση και ο άλλος λόγος και ο πιο ουσιώδης είναι ότι δεν έχουν κανένα νόημα αυτά τα πράγματα. Εφόσον υπάρχει το παλιό που είναι εξαιρετικό, γιατί να πας να χτίσεις πάνω σε αυτό;”, είπε ο Γιάννης Μπέζος. Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι Απαράδεκτοι ήταν μια τολμηρή σειρά για την εποχή της και είναι περίεργο που ακόμα θεωρείται τολμηρή, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γράφονται και σήμερα τέτοιες σειρές.

Πρόσθεσε επίσης: “Εμένα μου έχουν πει κατά καιρούς και για άλλες σειρές, όπως της Ελλάδος τα παιδιά, αλλά είμαι κατά”.

Με μεγάλη γενναιοδωρία μάλιστα ο Γιάννης Μπέζος, εκθείασε τις υποκριτικές ικανότητες των νεότερων ηθοποιών, αναφέροντας ονόματα όπως του Αιμίλιου Χειλάκη, του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και του Ορφέα Αυγουστίδη. Για τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του Πέτρο Φιλιππίδη είπε ότι εδώ και καιρό θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του για όσα έχουν έρθει στο φως και τον αφορούν.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα