Φόρος τιμής του Kevin Costner στην Whitney Houston

Ο Kevin Costner απέτισε φόρο τιμής στην συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «The Bodyguard», μιλώντας για εκείνη στην εκδήλωση για τα Βραβεία SAG.

Όταν ρωτήθηκε πώς κρατάει το πνεύμα της εκλιπούσας ζωντανό 10 χρόνια μετά τον θάνατό της, ο Costner που παραβρέθηκε στην απονομή των βραβείων SAG, απάντησε: «Όταν οι ταινίες είναι καλές, υπάρχουν στιγμές και εικόνα που ποτέ δεν τις ξεχνάς». Αναφερόμενος στο τραγούδι «I Will Always Love You», που ταυτίστηκε με την ταινία του 1992, σχολίασε: «Δεν νομίζω πως θα ξεχάσουμε ποτέ πώς βγήκε αυτό το τραγούδι από μέσα της. Τραγούδησε το πρώτο τμήμα του a cappella και, μουσικά μιλώντας, ο κόσμος δεν ήταν ποτέ πια ο ίδιος».

«Διαθέτουμε μια στιγμή από εκείνη στην ταινία που ποτέ δεν θα ξεχαστεί και πιστεύω ότι όταν οι ταινίες φτάνουν την τελειότητα, αυτό συμβαίνει»

Η Houston απεβίωσε στις 11 Φεβρουαρίου 2012 μετά από ατύχημα στο μπάνιο της, συνεπεία υπερβολικής δόσης. Η ταινία The Bodyguard έγινε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε και πλέον θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών. Το soundtrack εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση ως το soundtrack με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα