Το Yuki Sushi Bar μας στέλνει στην Αράχωβα

Συνδυάστε απόδραση, χιόνι, βουνό με λίγο… σούσι και απολαύστε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο στο δημοφιλές ορεινό χωριό του Παρνασσού.

Η κοσμοπολίτικη Αράχωβα, εκτός από την έντονη βραδινή ζωή, τον νέο κόσμο και το χιονοδρομικό, έχει κάτι ακόμη που μπορεί να ανεβάσει την απόδραση ως εκεί: σούσι. Εκεί σας περιμένει το πρώτο Yuki Sushi Bar, στο πνεύμα της glamorous fusion διασκέδασης, μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα με στόχο την ποιοτική διασκέδαση με μοναδική wine list και premium ποτά.

Αν σας βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί, δοκιμάστε όλα τα περίφημα πλατώ με μοντέρνα πινελιά, με συνοδεία την μοναδική μουσική από DJ και live performers, γεμάτη με διακριτικά στοιχεία ιαπωνικής τέχνης καθώς και pop art και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την κουλτούρα της Αράχωβας.

Ξεκινήστε με τις σούπες για να ζεσταθείτε, από miso soup μέχρι σούπα θαλασσινών ή πικάντικη σούπα λεμονόχορτο, κάντε ένα πέρασμα από τα ζεστά ορεκτικά του, με τηγανητό καλαμάρι, γαρίδα tempura, Yakitori, τηγανητά στρείδια και περάστε στη συνέχεια στα διάφορα είδη σούσι, κλασικά και μη.

Αν ψάχνετε τον τέλειο συνδυασμό παραδοσιακού και μοντέρνου, που συνδυάζει με χάρη τη διασκέδαση, την κλασική γεύση του φρέσκου σούσι και τους ελεύθερα αυτοσχέδιους τόνους ενός casual, mountain bar, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρετε τα… βουνά.

Info
Yuki Sushi Bar
Δελφών και Πρωτόπαπα, Πλατεία Λάκκα, Αράχωβα
2267029158

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα