Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της -Έκλεισε deal 15 εκατ. δολαρίων

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκλεισε μια τεράστια συμφωνία προκειμένου να εκδοθεί η αυτοβιογραφία της, όπως επιβεβαίωσε στο Variety πηγή κοντά στην σταρ.

Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster και η Σπίαρς ήρθαν σε συμφωνία και η ποπ σταρ φαίνεται να ετοιμάζεται να αποκαλύψει πτυχές της ζωής της και να δίνει λεπτομέρειες για τα όσα περνούσε με την κηδεμονία του πατέρα. Το βιβλίο θα έχει αφηγήσεις και σχόλια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την πορεία προς τη δόξα, τη μουσική της καριέρα και τη σχέση της με την οικογένειά της.

Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά άτομο εξοικειωμένο με την Σπίαρς λέει στο Variety ότι η συμφωνία αποτελεί ρεκόρ. Το Page Six αναφέρει ότι αξίζει έως και 15 εκατομμύρια δολάρια και ότι οι Simon & Schuster φέρονται να βγήκαν νικητές μετά από έναν πόλεμο προσφορών στον οποίο συμμετείχαν πολλοί άλλοι εκδότες.

Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε οριστεί κηδεμόνας της σταρ το 2007, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία. Μετά από 14 χρόνια και την ορμή του κινήματος των θαυμαστών της, #FreeBritney, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πλέον σε θέση να υπογράφει μόνη της έγγραφα που την αφορούν και να διαχειρίζεται τα οικονομικά της, μετά το τέλος της κηδεμονίας της. Ο δικηγόρος της, μιλώντας τον Δεκέμβριο μετά από την απόφαση, έκανε λόγο για μικρή νίκη, «ωστόσο έχει πια την εξουσία να εγκρίνει η ίδια έγγραφα που την αφορούν και ως εκ τούτου, έχει τη δύναμη να κάνει ό,τι θέλει να κάνει».

Πέρυσι, η υπόθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον, πυροδοτώντας συζητήσεις σχετικά με τους κηδεμόνες και τις πιθανές καταχρήσεις μιας τέτοιας συμφωνίας. Επί του παρόντος, η δικαστική μάχη του ποπ σταρ συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να διαφωνούν για τα οικονομικά.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα