Το ”Θανάσιμο παιχνίδι” της Μάουρας Ρουμπέσκου

Η Μάουρα Ρομπέσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έγραφε ιστορίες στο μυαλό της, σχεδόν από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Διάβαζε πολύ. Πέρασαν πολλά χρόνια για να αρχίσει να τις καταγράφει και από τότε δεν σταμάτησε ποτέ. Γράφει ακριβώς με τον ρυθμό που αναπνέει. Έχει ολόκληρο ράφι στην βιβλιοθήκη της με τουλάχιστον δέκα μυθιστορήματα, πέντε έξι νουβέλες και δεκάδες διηγήματα.

Πριν λίγα χρόνια άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα δημιουργικής γραφής, στο Harmony and Creativity με τον Δημήτρη Μπογιατζή από όπου πήρε το πρώτο δίπλωμα και μέσα στους επόμενους μήνες θα αποκτήσει το δεύτερο και το τελευταίο. Της αρέσει να γράφει περισσότερο θρίλερ και ιστορίες φαντασίας. Τα παραμύθια είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη.

 

Έχει συνηθίσει να γράφει με κάνα δυο μικρά να παίζουν γύρω της, ενώ παράλληλα τα βοηθάει στα μαθηματικά. Έχει ήδη πέντε εγγόνια.

Περίληψη ”Θανάσιμου παιχνιδιού”

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας. Ένα απομακρυσμένο χωριό με φιλήσυχους κατοίκους… Ένα παιχνίδι, που παίζεται εδώ και αιώνες… Ένα ζευγάρι, ο Δίας και η Λίλι, καταφθάνουν και αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Παράξενοι θάνατοι αρχίζουν. Ένας παπάς με μια κρυμμένη αλήθεια και ένα νεογέννητο μωρό που πρέπει να σωθεί για να σώσει. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι παλιές συμφωνίες πρέπει να τηρηθούν. Όμως ξέρουν με ποιον συμφώνησαν; Η αθέτηση έχει τίμημα την ζωή τους.

Πληροφορίες:

Τίτλος: Θανάσιμο Παιχνίδι

Συγγραφέας: Μάουρα Ρομπέσκου

Σειρά: Θρησκευτικό Θρίλερ

Ηλικία: 18+

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα