Mexico Mi Amor: η Λατινική Αμερική στο Κολωνάκι

Όσοι αγαπάτε τις γεύσεις της Τex Mex κουζίνας και τον αέρα της Λατινικής Αμερικής, η νέα άφιξη στο Κολωνάκι πρέπει να μπει στην ατζέντα σας με τα νέα εστιατόρια που θα επισκεφτείτε το νέο έτος.

Ένα ταξίδι στην Terra Latina δεν μοιάζει πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες για όλους μας. Ένα νέο αυθεντικό στέκι με αέρα από Μεξικό, όμως, που μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι, θα μπορούσε να είναι το next best thing για να πάρουμε μια εσάνς από εξωτερικό, με όσο περισσότερη ασφάλεια είναι δυνατόν. Ο λόγος για το Mexico Mi Amor που έχει γεμίσει με χρώμα και πάθος την Τσακάλωφ το τελευταίο διάστημα.

Στο νέο μεξικάνικο στέκι, το πρώτο που θα σας τραβήξει την προσοχή είναι το interior design με πολύ χρώμα και εκπληκτικές εικαστικές πινελιές τόσο στους τοίχους όσο και στα υφάσματα, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε το φλογερό λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο. Χειροποίητα φωτιστικά κάνουν το μέρος πιο «ζεστό» και φιλόξενο, ενώ η συνολική ατμόσφαιρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε αυθεντικό στέκι του Μεξικό.

Το μενού υπογράφει ο εξαιρετικός σεφ Θάνος Στασινός, ο οποίος έχοντας ζήσει στη Λατινική Αμερική ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί εκπληκτικά πιάτα ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο τις γαστρονομικές επιρροές από την κουζίνα του Μεξικό και της Λατινικής Αμερικής γενικότερα. Στα αγαπημένα πιάτα του μενού θα βρείτε φυσικά τα εμβληματικά Fajitas, Burritos και Chimichangas, αλλά και μια σειρά από προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσετε για να ζήσετε τη διαφορετική εμπειρία του Mexico Mi Amor.

Κι όταν πέφτει η νύχτα, πρωταγωνιστούν οι λατινοαμερικάνες μουσικές και τα μοναδικά cocktails, με αναπάντεχους συνδυασμούς, όπως Margarita με… γουακαμόλε. Κι αν εσείς και η παρέα σας είστε γερά ποτήρια, σας περιμένει η φαντασμαγορική Margarita του ενός λίτρου και τότε σίγουρα θα νομίσετε πως βρίσκεστε στο Μεξικό.

Info
Mexico Mi Amor
Τσακάλωφ 10 Κολωνάκι
210 3622798, 6987454777

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα