Με Nicole Kidman, Ethan Hawke, Anya Taylor-Joy και Björk, το «Τhe Northman» αναμένεται μαγικό

Η Björk μπαίνει στο παιχνίδι του «Τhe Northman»στο πλευρό των Anya Taylor-Joy και Alexander Skarsgard.

Το θρίλερ εκδίκησης διαδραματίζεται την Ισλανδία του 10ου αιώνα και ο Alexander Skarsgård είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το cast της πολυαναμενόμενης ταινίας του Robert Eggers είναι πλούσιο και εντυπωσιακό με τους  Björk, Anya Taylor-Joy, Alexander Skarsgård και Nicole Kidman  ανάμεσα στα κεντρικά πρόσωπα.

Επιπλέον, θα δούμε τους Willem Dafoe και Ethan Hawke και την  Anya Taylor-Joy   να υποδύεται έναν μυστηριώδη χαρακτήρα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να «σπάσει» τα ανδρικά μυαλά, ενώ η Björk θα ενσαρκώσει μια μάγισσα. plays a witch. Την ιστορία υπογράφουν ο Eggers και ο Ισλανδός ποιητής Sjón, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Björk στα τραγούδια Jóga, Cosmogony, Oceania και άλλα. 

Τον Μάρτιο, ο βρετανός ηθοποιός  Ralph Ineson  , που επίσης συμμετέχει στην ταινία, μοιράστηκε κάποιες πληφορίες σχετικά: 

«Είναι μια τεράστια ταινία. Είδα το 4λεπτό μοντάζ από κάποιες σκηνές και με συνεπήρε. Ο  γάμος   της φαντασίας του Rob Eggers με την παράδοση των Βίκινγκς….Χριστέ μου». Αναφερόμενος σε μια συγκεκριμένη σκηνή, επίσης χαρακτήρισε τον Alexander Skarsgård σαν «το απόλυτο τέρας».

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 8 Απριλίου το 2022.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα