6 κομψοί τρόποι για να φορέσεις τις πλεκτές φούστες

Εάν χρειαζόταν να αποφασίσουμε ποια είναι η κορυφαία τάση της μόδας για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, τότε δίχως αμφιβολία θα επιλέγαμε την άνεση. Φέτος, ο κόσμος της μόδας και οι δημιουργοί αποφάσισαν να δείξουν προσαρμοστικότητα, πιο πολύ από ποτέ. Ακριβώς για αυτό τον λόγο, τα κομμάτια που ανέδειξαν περισσότερο μέσα από τις συλλογές τους έχουν δημιουργηθεί από υφάσματα και υφές που αγκαλιάζουν το σώμα, ακολουθούν τις καμπύλες του και προσφέρουν ελευθερία κινήσεων. Στοιχεία που συνδυάζουν τα knitwear κομμάτια και κυρίως οι πλεκτές φούστες.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τις πλεκτές μπλούζες και ζακέτες, η knit φούστα είναι το staple που κάθε γυναίκα αξίζει να προσθέσει στη συλλογή της. Συνδυάζει άλλωστε στοιχεία που καθεμία από εμάς επιθυμεί να αποπνέει με το στιλ της. Κυρίως, φινέτσα και ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Τα σχέδια σε πλεκτές φούστες που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα,ηλεκτρονικά και φυσικά, είναι ποικίλα και όλα έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα. Εάν είστε fans του μινιμαλισμού, μία πλεκτή φούστα σε γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το ζεστό καφέ θα σας βοηθήσουν να ντυθείτε κομψά από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ. Ωστόσο, εάν θέλετε να δώσετε έναν refreshing χαρακτήρα στο ντύσιμο σας, αξίζει να επενδύσετε σε πλεκτές φούστες με έντονα ή ακόμα και pastel χρώματα. Πλεκτές φούστες σε dusty pink, κόκκινο, πράσινο ή ακόμα και burnt orange θα αναδείξουν τη fashionista που κρύβετε μέσα σας.

Styling Tips

Με μακρύ πουλόβερ

Με μακρύ πουλόβερ

Με μποτάκια και puffer jacket

Με μποτάκια και puffer jacket

Με cropped πουλόβερ

Με cropped πουλόβερ

Με sneakers

Με sneakers

Με μπότες

Με μπότες

Monochromatic look

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα