Τι τρώνε οι celebrities λίγο πριν βγουν στην παραλία

Το καλοκαίρι πλησιάζει και σίγουρα θα έχεις ξεκινήσει διατροφή για να προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία καθώς στις διακοπές του Πάσχα όλοι κάναμε τις ατασθαλίες μας.

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει άλλο τόσο αυξάνεται και το άγχος διότι το τέλειο «summer body» δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη.

Μερικοί από τους πιο αγαπημένους σου Έλληνες celebrities μας δείχνουν πώς να χάσουμε τα περιττά κιλά, τρώγοντας υγιεινά, θρεπτικά και νόστιμα γεύματα χωρίς το αίσθημα στέρησης.

Δείτε τι επιλέγουν οι celebrities:

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Ο τρόπος που διατηρεί τη σιλουέτα της είναι φυσικά η υγιεινή διατροφή και η άσκηση.

Με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, καταφέρνει να έχει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και σιλουέτα και κάθε της εμφάνιση είναι η απόδειξη.

Σύμμαχός της σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι το My Nutri που τη βοηθά να παραμένει καλλίγραμμη, καθώς το επιβαρυμένο πρόγραμμα της δεν της επιτρέπει να αφιερώνει χρόνο στην κουζίνα.

Δείτε τα γεύματα που επιλέγει:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
01:54

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην ανατροφή του μικρού και θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Όπως κάθε νέα μανούλα προσπαθεί να να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κάνοντας μια ειδική διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση.

Η Λάουρα Νάργες για αυτλο τον σκοπό επέλεξε το ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής της My Nutri.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
02:41

 

Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική Θεοδώρα της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» εκτός από μια ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια όμορφη γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δανάη Παππά είχε αποκαλύψει ότι στο δημοτικό έκανε συγκεκριμένη διατροφή. Ωστόσο, όπως λέει, πλέον δεν στερείται τίποτα, ούτε τα γλυκά, ούτε τις σοκολάτες, ούτε τους υδατάνθρακες.

Και επειδή της αρέσει η σωστή διατροφή, χωρίς υπερβολές, η Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, είναι μια από τους φανατικούς οπαδούς της My Nutri.

Δείτε την εμπειρία της:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
01:33

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού κατέχει αναμφισβήτητα ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο διατηρεί με ισορροπημένη διατροφή και συστηματική γυμναστική.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και προσπαθεί να μην κάνει ατασθαλίες και να καταναλώνει σωστά γεύματα.

Η My Nutri έχει επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής για την παρουσιάστρια!

Δείτε τι τρώει η Ναταλία Γερμανού:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:20

Σόφη Πασχάλη

Αν και παλιά έκανε πρωταθλητισμό στο καλλιτεχνικό πατινάζ η γιόγκα την κέρδισε για πάντα. Η Σόφη Πασχάλη λατρεύει τη yoga! Όχι μόνο επειδή προσφέρει εξαιρετική ευλυγισία, αλλά γιατί στο παρελθόν τη βοήθησε σε ένα πρόβλημα υγείας: είχε σπάσει ένα σπόνδυλο στη μέση και όλοι της είχαν απαγορέψει να γυμναστεί ξανά.

Ωστόσο μόνο επειδή μόνο με τη γυμναστική δεν μπορείς να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου, η Σόφη Πασχάλη επιλέγει το πρόγραμμα της My Nutri, που απευθύνεται σε αθλητές, My Sports and Fitness που της παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα της για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της.

Δείτε τι τρώει:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:51

Ειρήνη Κολλιδά

Η Ειρήνη Κολλιδά είναι μία από τις πιο sexy και καλλίγραμμες παίκτριες που έχουν περάσει από το Survivor.

Η γυμναστική ήταν κομμάτι της ζωής της πριν μπει στο Survivor και έτσι τώρα που έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της την έχει ξαναβάλει στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Παράλληλα ωστόσο με τη γυμναστική της η Ειρήνη Κολλιδά ορκίζεται στα ισορροπημένα γεύματα της My Nutri που τη βοηθούν να παραμένει σε φόρμα.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
03:23

 

Σάρα Εσκενάζυ

Η Σάρα Εσκενάζυ είναι ηθοποιός, αθλήτρια και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor Greece το 2017, όπου και κατέκτησε την 7η θέση.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον στίβο μέσω του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, και έχει καταφέρει να είναι πρωταθλήτρια στίβου Πανελληνίως, ενώ επίσης έχει λάβει και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις και βραβεία.

Παράλληλα, ασχολείται με την τοξοβολία και το χορό.

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Σάρα Εσκενάζυ επιλέγει My Nutri και είναι πολύ ικανοποιημένη!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
01:25

Μάντη Περσάκη

Η Μάντη Περσάκη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, τελειόφοιτος  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μελέτη στη μέθοδο pilates.

Παράλληλα, είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Τμήματος Νοσηλευτικής και ιδιοκτήτρια της αλυσίδας γυμναστηρίων By Mandy Pilates.

Η Μάντη Περσάκη για την καθημερινή της διατροφή επιλέγει My Nutri για να παραμένει σε φόρμα χωρίς στερήσεις.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:14

Ελμίρα Μπεγκάτι

Η γυμνάστρια των επωνύμων Ελμίρα Μπεγκάτι ξέρει πολύ καλά ότι η γυμναστική χωρίς τη σωστή διατροφή δεν θα μπορέσει ποτέ να μας χαρίσει το σώμα των ονείρων μας.

Για αυτό επιλέγει και προτείνει στους πελάτες της και πιστούς ακολούθους της στο Instagram τα ισορροπημένα προγράμματα του My Nutri τα οποία επιλέγει φυσικά και η ίδια.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
01:15

Μάκης Πουνέντης

Ο Μάκης Πουνέντης το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια για απώλεια βάρους και αποτοξίνωσης μέχρι το καλοκαίρι.

Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Λάμψη 92,3 ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα διατροφής που επέλεξαν για αυτόν οι ειδικοί της My Nutri και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς το απολαμβάνει!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:14

 

Λίγα λόγια για τη My Nutri:

Η My Nutri είναι μία καινοτόμος εταιρεία που δημιουργήθηκε για να βάλει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα του Έλληνα, με ένα κλικ στο www.mynutri.gr.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες να ακολουθήσει κανείς μόνος του ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και κατανοώντας τις απαιτήσεις σε χρόνο και χρήμα, η My Nutri δημιουργεί τις συνθήκες που επιτρέπουν σε όλους να βιώσουν τα οφέλη της ευεξίας, μέσα από την απόλαυση και να αποκτήσουν ενέργεια και θετική ψυχολογία.

Το μενού της ημέρας ετοιμάζεται λίγο πριν την παράδοσή του από τους σεφ και την ομάδα της My Nutri, με αγνά ,φρέσκα υλικά και σύμφωνα  με τις προδιαγραφές του συστήματος Combical Χ5, που είναι το πλέον αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους αλλά και για την ενίσχυση του οργανισμού με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ανάλογα με τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας.

Με ένα κλικ στο  www.mynutri.gr η απόλαυση, η ευεξία και το ιδανικό βάρος μπαίνουν στη ζωή και του πιο δύσπιστου ενδιαφερόμενου.

Η My Nutri είναι η άσκηση στο πιάτο που θα κάνουν, θα εμπιστευτούν και θα λατρέψουν όλοι, απολαμβάνοντας καθημερινά στο χώρο που θα επιλέξουν υγιεινά και νόστιμα γεύματα !

 

 

 

About the Author

Σχετικά άρθρα