Τα 3 βασικά σημεία του μακιγιάζ για το καλοκαίρι του ‘23

Διώχνουμε μακριά τη σκοτείνια του χειμώνα βοηθάμε τον εαυτό μας να λάμψει, χωρίς υπερβολές, εφαρμόζοντας τα 3 σημαντικά beauty trends που θα μας χαρίσουν φρεσκάδα στην όψη για το φετινό καλοκαίρι.

Λάμψτε από ενυδάτωση
Το καλοκαίρι, η παραμονή στον ήλιο προκαλεί αφυδάτωση στο δέρμα, η οποία με τη σειρά της φέρνει θαμπάδα. Αυτό που θέλουμε, όμως, είναι το δέρμα μας να λάμπει από φυσικού του και κάπου εδώ οι τάσεις του μακιγιάζ «μπλέκονται» με την περιποίηση προσώπου. Χρησιμοποιήστε μια καλή ενυδατική κρέμα κι ένα ποιοτικό serum το βράδυ πριν κοιμηθείτε και το πρωί προσθέστε έξτρα λάμψη με ένα glossy primer ή λίγο highlighter.

Δοκιμάστε πιο τολμηρό ρουζ
Το ρουζ επιστρέφει πιο τολμηρό από ποτέ φέτος το καλοκαίρι, γι’ αυτό μην το φοβηθείτε. Βγείτε εκτός της comfort zone, χρωματίστε τα ζυγωματικά σας με λαμπερά χρώματα που ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας και χαρίστε φρεσκάδα και… υγεία στο look σας. Σημειώστε ότι το ροδακινί είναι μια εύκολη απόχρωση που πάει κυρίως στη σταρένια και την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, ενώ και το ροζ είναι μια επιλογή αν είστε ανοιχτόχρωμες. Το βερικοκί πάει και σε πιο ενδιάμεσες επιδερμίδες, ενώ αν έχετε πιο σκούρα επιδερμίδα δοκιμάστε το κεραμιδί ή ένα πιο έντονο πορτοκαλί.

Χαρίστε γυαλάδα στα χείλη
Τα γεμάτα λάμψη χείλη είναι και πάλι τάση, οπότε μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το καλοκαιρινό σας λουκ με ένα δροσερό lip gloss ή ένα γυαλιστερό lip balm, που θα σας χαρίσει έξτρα φρεσκάδα στο πρόσωπο.

About the Author

Σχετικά άρθρα