Madonna: Θέλει απελπισμένα να επιστρέψει στην παλιά της εικόνα

Η Madonna θέλει να κάνει ό,τι χρειάζεται για να επαναφέρει τη φυσική της εμφάνιση πριν από την πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία της, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η Βασίλισσα της Ποπ  αντιμετώπισε ατελείωτη κριτική μετά τη σύντομη εμφάνισή της στα Grammy τον Φεβρουάριο, όπου δημιούργησε ένα εντυπωσιακό νέο look στη σκηνή.

Αφού ανταπέδωσε τα “πυρά” στους μισητές μετά από πολλές φήμες για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, η Madonna πραγματικά «επηρεάστηκε» βαθιά από τα σχόλια που της έκαναν και προσπαθεί να αλλάξει ξανά την εμφάνισή της.

«Παρά το τι πιστεύουν οι άνθρωποι, η κριτική για τη δραστικά διαφορετική εμφάνισή της την επηρεάζει», είπε μια πηγή στην Daily Mail .

Η πηγή είπε ότι η Madonna υποβάλλεται σε διαδικασίες που θα αποκαταστήσουν τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

«Βλέπει και ακούει τι λένε οι άνθρωποι για αυτήν και, για την περιοδεία, θέλει να μοιάζει περισσότερο με τον εαυτό της για τους θαυμαστές της», πρόσθεσε η πηγή.

Μόλις δύο εβδομάδες αφότου προκάλεσε σύγχυση με την εμφάνισή της στα φετινά Grammy, η Madonna έδειξε πόσο «χαριτωμένη» φαίνεται.

«Κοίτα πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει μειωθεί. Λολ»,  έγραψε στο Twitter τον Φεβρουάριο , μαζί με μια φωτογραφία της που χαμογελά στην κάμερα.

Το αστείο της Madonna ήρθε εβδομάδες αφότου ανέβηκε στη σκηνή των Grammys για να συστήσει τους τραγουδιστές Kim Petras και Sam Smith για την  ερμηνεία τους στο “Unholy”.

Κατά τη σύντομη εμφάνισή της στη σκηνή, έγινε γρήγορα θέμα των ημερών αφού οι θεατές τόνισαν πόσο διαφορετικό ήταν το πρόσωπό της σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η κριτική ανάγκασε την Madonna να επικρίνει τους ανθρώπους που επέλεξαν να επικεντρωθούν στην εμφάνισή της  αντί στον λόγο που έδωσε.

“Αντί να εστιάσετε σε αυτό που είπα στην ομιλία μου, που αφορούσε το να ευχαριστήσω για την αφοβία καλλιτεχνών όπως ο Sam και η Kim- Πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου Τραβηγμένες με φωτογραφική μηχανή με μεγάλο φακό Από φωτογράφο τύπου που Θα παραμόρφωνε το πρόσωπο οποιουδήποτε!!”,  έγραψε στη λεζάντα της η Madonna σε ένα βίντεο στο Instagram στις 7 Φεβρουαρίου.

Το είδωλο της ποπ είπε ότι «πιάστηκε για άλλη μια φορά στη λάμψη του ηλικιακού ρατσισμού και μισογυνισμού που διαποτίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε».

About the Author

Σχετικά άρθρα