Το ρομαντικό νυφικό Dior που επέλεξε η πριγκίπισσα της Ιορδανίας στον γάμο με τον Έλληνα σύντροφό της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Έλληνα επιχειρηματία Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, η πριγκίπισσα της Ιορδανίας Iman, κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνιας.

Με τη βασιλική τιάρα της μητέρας της στα μαλλιά και νυφική δημιουργία από τον οίκο Dior η πριγκίπισσα της Ιορδανίας Iman και ο αγαπημένος της αντάλλαξαν όρκους πίστης.

Το νυφικό, που σχεδιάστηκε από τη Maria Grazia Chiuri, είναι ένα λευκό μάξι φόρεμα με μακρύ μανίκι και ρομαντικές λεπτομέρειες σε δαντέλα με φλόραλ μοτίβα. Το bridal look συμπλήρωσε ένα πέπλο, επίσης δαντελωτό με φλόραλ μοτίβα, που στερεώθηκε στο κεφάλι της νύφης με μια τιάρα.

«Η Maria Grazia Chiuri ενσωμάτωσε ντελικάτες φλόραλ λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη και τα μανίκια του κομψού νυφικού φορέματος που σχεδίασε. Μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό, κοσμείται με αψεγάδιαστη χειροποίητη δαντέλα και αποτελεί ένα δείγμα της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας του οίκου» έγραψε ο Dior.

«Η Maria Grazia Chiuri ενσωμάτωσε ντελικάτες φλόραλ λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη και τα μανίκια του κομψού νυφικού φορέματος που σχεδίασε. Μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό, κοσμείται με αψεγάδιαστη χειροποίητη δαντέλα και αποτελεί ένα δείγμα της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας του οίκου», ανάφερε η δήλωση του οίκου.

 

Το μακιγιάζ της νύφης κινήθηκε σε φυσικούς, γήινους τόνους. Ο γαμπρός φορούσε κοστούμι σε λευκό-μαύρο. Η 52χρονη βασίλισσα Ράνια επίσης επέλεξε να φορέσει φόρεμα Dior, μια μάξι τουαλέτα με πλισέ λεπτομέρειες στη φούστα, στο χρώμα της άμμου.

 

 

About the Author

Σχετικά άρθρα