Τάκης Καραγκούνιας: Οι κόντρες στο Survivor, η προστασία σε εφοπλιστές και η πρώην σύζυγός του

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor το 2022 όπου μπήκε για την κόρη του, απασχόλησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, ενώ δεν έλειπαν οι συγκρούσεις μεταξύ εκείνου με άλλους συμπαίκτες του. Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει, ο ίδιος προχώρησε αρκετά στο ριάλιτι επιβίωσης και το 2023 επιστρέφει δυναμικά και με περισσότερο ζήλο για τη νίκη στο Survivor All Star.

«Έρχομαι στο Survivor All Star για να κατακτήσω αυτό που μου στέρησαν… τη νίκη!», είχε δηλώσει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Πολλές φορές, δεν έχει διστάσει να έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους συμπαίκτες του και να ξεσπάσει όταν ένιωσε ότι τον αδικούν.

Ο εκρηκτικός του χαρακτήρας

Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του αλλά και τα συναισθήματά του.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έχασε τον τελευταίο πόντο στον αγώνα ασυλίας έγινε έξαλλος, κι έτσι μία καινούρια συζήτηση ξεκίνησε στο συμβούλιο του νησιού για τα ματσαρίσματα κι αν θα έπρεπε ο Τάκης να αγωνιστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα. Στο κάδρο μπήκε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ανέφερε για τα βέλη που δέχθηκε: «Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας ανέβασε τους τόνους στο Survivor εναντίον του Ηλία Γκότση: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου».

 

Η κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor του 2022

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε πει στην κάμερα του Survivor 2022, σχετικά με την κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια: «Με τον άνθρωπο που λέγεται Τάκης Καραγκούνιας δεν θέλω πλέον να έχω ούτε καλημέρα κι αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε στο οπτικό μου πεδίο… Μετά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ μας, αυτός ο άνθρωπος για εμένα είναι μηδέν».

«Αυτό που είπε ο Σοϊλέδης ότι δεν θέλει ούτε καλημέρα από εμένα. Του την έχω κόψει εδώ κι 1,5 μήνα. Ούτε ένα γνέψιμο του κεφαλιού μου δεν του κάνω. Δεν θέλω να υπάρχει. Δεν πρόκειται να συγχωρήσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο, για αυτό που έχει κάνει και περισσότερο για αυτά που έχει πει. Στο τέλος της γραφής που λέμε στο χωριό μου, βλέπει ο κόσμος κι η συμμορία έχει αρχίσει να αποδεκατίζεται. Έφυγε η Σοφιάνα, ο μάγκας ο Κατσαούνης κι ο Απόστολος. Έχουν φύγει αρκετοί από αυτήν τη συμμορία. Χάνονται τα ψηφουλάκια», είχε απαντήσει τότε ο Τάκης Καραγκούνιας για την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 2022.

Ο καβγάς με τον Σακη Αρσενίου

Σε άλλη φάση του παιχνιδιού το 2022, παρακολουθήσαμε μια έντονη λογομαχία μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Σάκη Αρσενίου, οι οποίοι παρ’ ολίγον να πιαστούν στα χέρια. «Από την πρώτη μέρα μου φέρεται υποτακτικά με λέει “αγοράκι μου”, 48 χρονών, λίγο πριν μπω στα 49 και να με φωνάζει κάποιος “αγοράκι μου”. Την άλλη φορά με είπε “μικρέ” και τον στραβοκοίταξα και το κόψε», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η ατάκα «Φοράς παντελόνια; Σε φοράνε» του Σάκη Αρσενίου ήταν εκείνη που έβγαλε εκτός εαυτού τον Τάκη, ο οποίος απάντησε «Θα μου μιλάς, έτσι όπως σου μιλάω, με απόλυτο σεβασμό» ξεσπώντας σε ουρλιαχτά στην παραλία.

Ο καβγάς με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο 2/4/2022, είδαμε έναν έντονο καβγά ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Οι δυο παίκτες από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν είναι στα μαχαίρια, καθώς και οι δύο είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Μόνο με έναν άνθρωπο δεν μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να βρω κώδικα επικοινωνίας, αλλά προφανώς δεν υπάρχει για τον Τάκη. Ξυπνάει το πρωί θέλει να μιλήσει πρώτος, κοιμάται το βράδυ θέλει να μιλήσει τελευταίος, Μαλώνει με όλο τον κόσμο».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αφού απαγόρευσε στον Κωνσταντίνο να του μιλάει είπε χαρακτηριστικά: «Τρέχω για όλους, παίζω για όλους, έχω κουραστεί πλέον, πρέπει να κοιτάξω λίγο τον Τάκη γιατί στο μαραθώνιο που λέγεται Survivor, θέλω να τερματίσω. Πρέπει να προσέχω τι λέω και τι κάνω, γιατί έχουν μπει άτομα μέσα που ήρθαν να κάνουν το δικό τους σόου και αγωνιστικά είναι ανύπαρκτοι και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι σόου και ίντριγκες».

Ανησυχία για τα κιλά του

Ο Τάκης μίλησε στο Survivor Al Star και για έναν προβληματισμό του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. Ο προβληματισμός, φυσικά, σχετίζεται με τα κιλά του για τα οποία και ανησυχεί, καθώς του λείπει τροφή σε σχέση με όσα έτρωγε προηγουμένως. Σημείωσε ότι έχει αδυνατίσει περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει, για να μην του δημιουργήσει κάποιο μελλοντικό πρόβλημα.

Facts από τη ζωή του 

Ο Τάκης Καραγκούνιας κατάγεται από την Ελλάδα, έχει γεννηθεί στο Αίγιο το 1973 και είναι 50 ετών.

«Έχω γεννηθεί στο Αίγιο, στο νομό Αχαϊας. Σε μια όμορφη επαρχιακή πόλη κι έχω ωραίες αναμνήσεις. Αν και μεγάλωσα φτωχικά, μεγάλωσα ευτυχισμένος σε μια οικογένεια, που ήξερε τι θα πει σεβασμός κι αξιοπρέπεια» είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας στο περσινό Survivor.

Ο Αιγιώτης έγινε γνωστός αρχικά μέσα από την καριέρα που έκανε στη διαιτησία. Ξεκίνησε να «σφυρίζει» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τέλη δεκαετίας του ’90 μέχρι το 2009 που έφτασε στο απόγειο. Τότε, μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει «προαγωγή» στη Super League, όμως κόπηκε λόγω ορίου ηλικίας.

Ο αδελφός του Παναγιώτη είναι ιερέας στα Μελίσσια, ενώ ο ίδιος διαθέτει σχολή πυγμαχίας στο Αίγιο. Επίσης, ο Τάκης Καραγκούνιας έχει εργαστεί ως προστασία υψηλών προσώπων, κυρίως σε εφοπλιστές, ενώ έχει γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Ακόμα, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο Πολεμικό Ναυτικό όπου και σκληραγωγήθηκε.

Αφότου έφυγε από τον στρατό εργάστηκε ως μισθοφόρος πλοίων σε όλο τον κόσμο, ερχόμενος αντιμέτωπος ακόμη και με πειρατές. Μάλιστα λέγεται ότι αυτός και η ομάδα του έμειναν στην Ερυθρά Θάλασσα για 25 ημέρες με μια χούφτα ρύζι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Love it ο Τάκης Καραγκούνιας έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη ενώ έχει μείνει και 3 μέρες νηστικός στη Σομαλία πίνοντας μόνο νερό.

Επίσης έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία όπου στέφθηκε 7 φορές πρωταθλητής και υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αιγίου, μέλος της ΔΗΚΕΠΑ, ενώ είναι «άρρωστος» με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώην σύζυγός του, Δήμητρα Κιτσάτη

Ο Τάκης Καραγκούνιας αν και έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Κιτσάτη με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, διατηρούν άριστες σχέσεις, καθώς τους συνδέει η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός, αλλά και η ανατροφή της μικρής Ραφαήλιας.

Στο συνέντευξή της η Δήμητρα Κιτσάτη είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον πρώην σύζυγό της, Τάκη Καραγκούνια.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος με απίστευτες ευαισθησίες. Είναι δύσκολο να αγαπάς έναν άνθρωπο και ταυτόχρονα να μην είσαι μαζί του για διάφορους λόγους. Ο Τάκης πολλές φορές είναι οξύθυμος και δε μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καλό είναι ότι ο θυμός του κρατάει δευτερόλεπτα. Τη συμπεριφορά του την καταλαβαίνω λόγω της δύσκολης δουλειάς του και της ατελείωτης μοναξιάς που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει η Δήμητρα Κιτσάτη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it».

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Θα είμαι δίπλα του να τον στηρίζω γιατί σέβομαι που είναι ο πατέρας της κόρης μας. Το δικό μας προσωπικό κεφάλαιο έχει κλείσει, έχω βρει τις ισορροπίες μου και κοιτάζω μπροστά. Έχω τη δουλειά μου, ταυτόχρονα σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία και μεγαλώνω το παιδί μας».

«Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είναι όταν πήγα να εκπαιδευτώ στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών. Εκεί ήμουν βατραχάνθρωπος κι έμαθα πραγματικά να ξεπερνώ τα όριά μου. Το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς μου είναι ότι λείπω πολύ από το σπίτι. Δεν άντεξε με τη γυναίκα μου ο γάμος μας γιατί έφευγα για πολύ καιρό και κάπου χάθηκε αυτό.» είχε εξομολογηθεί στο Survivor 2022 ο ίδιος για τον χωρισμό του από τη Δήμητρα Κιτσάτη.

About the Author

Σχετικά άρθρα