Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για τον χαμό του νεογέννητου παιδιού της

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έκλαψε μιλώντας για πρώτη φορά για τον θάνατο του αγοριού της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο .

Στο τρέιλερ της Τετάρτης για τη 2η σεζόν των ντοκιμαντέρ της Τζορτζίνα, «I Am Georgina», σκέφτηκε ότι πέρασε την «καλύτερη και χειρότερη στιγμή της ζωής [της] σε μια στιγμή» πέρυσι, καθώς γέννησε δίδυμα και μόνο ένα επέζησε.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου», είπε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. «Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ευγνώμων. Παρά το γεγονός ότι η ζωή είναι «σκληρή» δηλώνει.

«Η ζωή συνεχίζεται», είπε. «Έχω λόγους να προχωρήσω και να είμαι δυνατή».

Η Ροντρίγκες και ο Ρονάλντο, 38 ετών, αποκάλυψαν τον Απρίλιο του 2022 ότι καλωσόρισαν ένα κοριτσάκι με το όνομα Μπέλα — αλλά πήγαιναν σπίτι χωρίς τον δίδυμο αδερφό της, ο οποίος δεν τα κατάφερε.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας πέθανε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός», έγραψε τότε το ζευγάρι μέσω Instagram.

«Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία», συνέχισε η δήλωση, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «συντετριμμένους».

Το δίδυμο ολοκλήρωσε με ένα σημείωμα στον εκλιπόντα γιο τους, γράφοντας: «Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε πάντα.”

Ο Ρονάλντο και η Ροντρίγκες είναι μαζί από το 2017 μετά τη συνάντησή τους στο κατάστημα Gucci όπου εργαζόταν.

About the Author

Σχετικά άρθρα