Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο»

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε στον Κώστα Τσουρό και το «MEGA Καλημέρα» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ στην πολιτική, με τις σχετικές ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά του να αναμένονται από το κόμμα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην επίμαχη ανάρτησή του για την Νατάσα Μποφίλιου, όταν εκείνος είχε σχολιάσει πως «παλεύουμε τον “κακό καπιταλισμό” στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… “Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;».

«Kάποιοι είπαν ότι η ανάρτηση που είχα κάνει για την Μποφίλιου, το συσχέτισαν με το ότι κατεβαίνω στις εκλογές. Το tweet για την Μποφίλιου ήταν με ειρωνικό χιούμορ, δεν είχε πολιτική σκοπιμότητα», ξεκαθάρισε.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στο coming out που έκανε κατά τη διάρκεια των ’90s, αλλά και τα σχόλια που έχει δεχτεί.

«Υποτίθεται ότι είσαι στην απελευθερωμένη πτέρυγα και το πρώτο πράγμα που κάνεις για να με κράξεις είναι να τονίσεις ότι είμαι ομοφυλόφιλος με κάθε είδους κακή έκφραση. Καταρχάς, παραβιάζεις ανοιγμένες θύρες, το ξέρουμε 30 χρονιά από τον ίδιο.

Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι πρέπει να κάνουμε πολύ θόρυβο όταν παίρνουμε θέση σε θέματα σεξουαλικής ταυτότητας. Την δεκαετία εκείνη έχανες φίλους και επαγγελματικές συναναστροφές όταν έλεγες ότι είσαι ομοφυλόφιλος», δήλωσε.

«Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν δώσει αγώνες να γίνονται πρόσωπα αρνητικού σχολιασμού. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μιλήσει, στεναχωριέμαι όταν του επιτίθενται. Παίζει ρόλο και πως το σηκώνεις το δάχτυλο, ο Γιώργος Καπουτζίδης το κάνει με ωραίο τρόπο. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος το κάνει λίγο με λάθος τρόπο. Αυτό με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τις «Μαμάδες» που φάνηκε λίγο too much. Έτσι λέγεται, είναι σημαντικές οι μαμάδες».

Πριν από ένα χρόνο ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχασε τη μητέρα του. Όπως είπε ο ίδιος, «την άφησα για δέκα λεπτά, γύρισα και είδα ότι «έφευγε». Μου θύμιζε παιχνίδια που τελειώνει η μπαταρία».

About the Author

Σχετικά άρθρα