Ρέινα Βενέτη – Όλα όσα δεν γνωρίζετε για την πιο σέξι παίκτρια του «My Style Rocks»

Η 35χρονη Ρέινα Βενέτη μπήκε δυναμικά στο «My Style Rocks», τραβώντας τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές της και την εμφάνισή της ενώ έδειξε από την αρχή τον χαρακτήρα της και πως δεν σηκώνει πολλά, πολλά.

Το δυνατό της στοιχείο είναι ότι το στυλ της που όπως έχει πει είναι ξεχωριστό και δεν αντιγράφει τάσεις ή άλλες γυναίκες. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι έχει μπει στην εκπομπή μόδας με στρατηγική και δεν είναι αρνητική στην κριτική, αρκεί να υπάρχει λόγος και να της γίνονται εύστοχα σχόλια για εξέλιξη και βελτίωση.

Πιστεύει πως οι σημερινές γυναίκες έχουν στυλ δεν έχουν όμως ταυτότητα.

Η Ρέινα Βενέτη είναι επιχειρηματίας και έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία/ Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει δύο κόρες και μένει στη Γλυφάδα. Επίσης έχει άμεση σχέση με την μόδα, αφού διατηρούσε δύο καταστήματα ρούχων στη Μύκονο, ωστόσο στα σχέδιά της είναι να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και πάλι στη Μύκονο και να ανοίξει ξανά κάποιο κατάστημα. Από όταν ήταν παιδί είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στη μόδα και της άρεσε να περιποιείται τον εαυτό της και να ντύνεται με προσεγμένα ρούχα. Της αρέσουν τα μοναδικά κομμάτια και έτσι η ντουλάπα της έχει πολύ ιδιαίτερα ρούχα, καθώς επίσης και εντυπωσιακά αξεσουάρ που ολοκληρώνουν την κάθε της εμφάνιση.

About the Author

Σχετικά άρθρα