«Don’t Worry Darling»: στην κορυφή του box office με ξεκίνημα 2,7 εκ. λιρών

«Μην ανησυχείς αγάπη μου» Το θρίλερ της Olivia Wilde, Don’t Worry Darling, βρίσκεται στην κορυφή του box office του Ηνωμένου Βασιλείου-Ιρλανδίας το πρώτο σαββατοκύριακο του, με ένα ισχυρό ξεκίνημα 2,7 εκατομμυρίων λιρών.

Το Don’t Worry Darling άνοιξε σε 697 ιστότοπους για να γίνει το πιο ευρύ άνοιγμα για ταινία γυναικείας σκηνοθεσίας που έγινε ποτέ στην επικράτεια. Έφερε κατά μέσο όρο 3.818 £ ανά κινηματογράφο – ένα καλό αποτέλεσμα για μια πρωτότυπη ταινία που δεν βασίζεται σε προϋπάρχον υλικό. Συμπεριλαμβανομένων των προεπισκοπήσεων, το ποσό ανέρχεται σε σχεδόν 2,8 εκατομμύρια λίρες.

Η επανέκδοση του Avatar του Τζέιμς Κάμερον από την Disney απέφερε 1,2 εκατομμύρια λίρες το πρώτο Σαββατοκύριακο της κινηματογραφικής του προβολής. Το ποσό ξεπερνά σε αυτή τη φάση εκείνο των εσόδων του Spectre, για να γίνει η πέμπτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών στην επικράτεια. Μια ισχυρή απόδοση που θα μπορούσε να φτάσει το Spider-Man: No Way Home – με 97,2 εκατομμύρια λίρες μετά την επανέκδοση αυτόν τον μήνα ή ακόμη και το No Time To Die με τα 98 εκατομμύρια λίρες.

 

About the Author

Σχετικά άρθρα