Μπέζος: Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει αισθητική παρέμβαση- Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά

Κατά των πλαστικών επεμβάσεων και των ριάλιτι μίλησε, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στον Alpha, δήλωσε ότι τίποτα δεν τον φοβίζει και για όποιους σπεύσουν να σχολιάσουν το γεγονός ότι θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή, απαντά «ό,τι θέλω θα κάνω».

Οι νέοι είναι κουρασμένοι από πριν, δεν τους κουράζει η δουλειά, λέει μεταξύ άλλων ενώ επισημαίνει ότι έχουν γεννηθεί κουρασμένοι και για αυτό φταίνε οι γονείς τους.

Ο γνωστός ηθοποιός προκαλεί αντιδράσεις λέγοντας ότι «Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα έρθει σε μένα.

»Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Απάντησε πως δεν βλέπει δικές του σειρές ενώ είπε ότι «είμαστε πάρα πολύ συντηρητικοί. Πρέπει να ξεκολλήσουμε. Εμείς βλέπουμε την χαριτωμένη πλευρά όχι την ουσία. Είμαστε λίγο υποκριτές. Από την μία δείχνουμε τις κραυγές στο γήπεδο και μετά μας πιάνει μία σεμνοτυφία, 8 με 11 η ώρα, ότι και καλά θα χαλάσουν τα χριστά ήθη του Έλληνα».

Χαρακτήρισε δε, τα ριάλιτι πορνό. «Το να χώσω κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι και να κάνουν σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, και δήθεν ότι συμπεριφέρονται με έναν τρόπο και ότι βγάζουν τον εαυτό τους, αυτά είναι αστεία πράγματα. Αυτά είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».

Επισημαίνει δε, ότι δεν θα έπαιρνε σε δουλειά του κάποιον από ριάλιτι. «Δεν είναι επαγγελματίες. Είναι σα να θες να κάνεις ρεκόρ χωρίς να έχεις γυμναστεί» λέει μεταξύ άλλων.

Για την πολιτική, είναι κάθετος ότι δεν θα ασχοληθεί ενεργά. «Δεν έχω προτάσεις πια. Θα μειοψηφήσω» λέει αστειευόμενος και επισημαίνει ότι αλλάζει πολιτικές κατευθύνσεις, «Μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν».

Με πληροφορίες του Alpha

About the Author

Σχετικά άρθρα