Η Μπλέικ Λάιβλι πόσταρε τις πρώτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της -«Με φρικάρετε», λέει στους παπαράτσι

Με μια σειρά φωτογραφιών, η Μπλέικ Λάιβλι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός, που περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον Ράιαν Ρέινολντς, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά στη 10η Ετήσια Σύνοδο Κορυφής Power Women του Forbes.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή την εμφάνιση, η Μπλέικ Λάιβλι δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της, προκειμένου να σταματήσουν οι παπαράτσι να βρίσκονται έξω από το σπίτι της.

«Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις με φωτογραφίες παιδιών», σχολίασε.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μπλέικ Λάιβλι

«Εδώ είναι οι φωτογραφίες μου με φουσκωμένη κοιλιά, ώστε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για να με απαθανατίσουν, να με αφήσουν ήσυχη. Φρικάρετε εμένα και τα παιδιά μου.

Ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και που σταματούν να ακολουθούν λογαριασμούς και δημοσιεύσεις με φωτογραφίες παιδιών. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που ακολουθούν την πολιτική να μην προβάλλουν παιδιά. Κάνετε τη διαφορά. Πολλή αγάπη!», έγραψε η Μπλέικ Λάιβλι.

Η Μπλέικ Λάβλι πόσταρε τις πρώτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της -«Με φρικάρετε», λέει στους παπαράτσι

About the Author

Σχετικά άρθρα