Πρωτομαγιά αλλά περίεργος καιρός

Σήμερα Πρωτομαγιά κι ο καιρός είναι λίγο μυστήριος, με λασποβροχές, αφρικανική σκόνη και νεφώσεις την Κυριακή

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στη βορειοδυτική ηπειρωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και στη δυτική και νότια χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια όπου η μέγιστη θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, τι καιρό θα κάνει ?!

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φθάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 16 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

About the Author

Σχετικά άρθρα