The Offer: Πρώτo trailer της μίνι σειράς για το πώς γυρίστηκε η ταινία “Ο Νονός”

H πλατφόρμα περιεχομένου Paramount + ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι η νέα πολύ ενδιαφέρουσα δραματική μίνι σειρά The Offer για το πώς γυρίστηκε η πρώτη ταινία της τριλογίας Ο Νονός θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου και μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα το πλήρες trailer της σειράς.

 

 

Η νέα δραματική μίνι σειρά που αποτελείται από 10 επεισόδια παρουσιάζει τα γεγονότα γύρω από τη δημιουργία του “Νονού” από την πλευρά του παραγωγού ταινιών Al Ruddy, ο οποίος θα είναι και εξωτερικός παραγωγός της σειράς, το σενάριο της οποίας ανέλαβε ο Michael Tolkin (Escape From Dannemora).

Στο ρόλο του Al Ruddy είναι ο Miles Teller, ο οποίος αντικατέστησε στην πορεία της παραγωγής τον Armie Hammer, στο ρόλο του Robert Evans είναι ο Matthew Goode, o Dan Fogler υποδύεται τον Francis Ford Coppola, o Burn Gorman τον Charles Bluhdorn, ο Colin Hanks τον Barry Lapidus, ο Giovanni Ribisi τον Joe Colombo, η Juno Temple την Bettye McCartt, ο Justin Chambers τον Marlon Brando και ο Patrick Gallo τον συγγραφέα του βιβλίου Ο Νονός, Mario Puzo. To σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Nikki Toscano και Michael Tolkin, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης του Rocketman, Dexter Fletcher.

 

 

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα