Ammothines: Ο ασυναγώνιστος προορισμός σας…

Η Μεσσηνία είναι κοντά στο όνειρο.

 

Η Μεσσηνία έχει τα πάντα, φυσική ομορφιά και τόπους μοναδικούς, βουνά ατίθασα και παραλίες μαγευτικές, αρώματα και γεύσεις εξαίσιες. Κι ακόμα, έχει τους ανθρώπους, τις υποδομές και τις δραστηριότητες για να αποτελεί κορυφαία επιλογή διακοπών για τον καθένα.

Κι αν η Πελοπόννησος μοιάζει με μια δεξιά παλάμη, εκεί ακριβώς που φοριέται η βέρα είναι ένας τόπο μαγικός, όπου παντρεύονται η Φύση κι ο Άνθρωπος, η ομορφιά κι η εξυπηρέτηση.  Εκεί βρίσκεται το Πετροχώρι Μεσσηνίας, δίπλα στη διάσημη Βοϊδοκοιλιά, ένας τόπος υπέροχος με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Πελοποννήσου.

 

 

Ένας προορισμός, δύο ονόματα, όλα όσα ονειρεύεστε για να απολαύσετε στις διακοπές σας.

Χτισμένο σε αμμόλοφους κατάσπαρτους με τα λευκά κρίνα της άμμου, το Αμμοθίνες και το 4 Θάλασσες σας καλωσορίζουν σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων κι εικόνων. Είναι ένα καταπληκτικό εστιατόριο κι ένα υπέροχο beach bar, μια ιδανική πρόταση για glamping αλλά κι αγροτουρισμό, ένας χώρος εκδηλώσεων και διασκέδασης.

Έχουμε πελάτες – φιλοξενούμενους που έρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου, έχουμε τις γνώσεις και τις δυνατότητες να ικανοποιούμε κάθε απαίτηση, έχουμε πετύχει να προσφέρουμε εμπειρίες μοναδικές στον καθένα. Ελάτε αμέσως τώρα σε μια εικονική απόδραση, επισκεφθείτε μας στο ammothines,gr

 

Το εστιατόριο Ammothines

Θα μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις σε οποιοδήποτε κορυφαίο τουριστικό προορισμό ή μεγαλούπολη του πλανήτη, αλλά βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία της Μεσσηνίας. Δίπλα στη θάλασσα, δίπλα στα μποστάνια μας, μέσα σε ένα σύμπαν με χρώματα, εικόνες και μυρωδιές. Με αφετηρία την αγάπη μας για τη Μεσσηνιακή κουζίνα και με τη βοήθεια των ανεκτίμητων θησαυρών που παράγουν τα μποστάνια μας, δημιουργήσαμε πιάτα που συνδυάζουν την παράδοση και την μοντέρνα γαστρονομία.

Μεγάλη ποικιλία φρέσκων θαλασσινών, κρέατα της ώρας κι αξεπέραστα signature plates που δεν έχετε γευτεί ποτέ άλλοτε σας περιμένουν να τα απολαύσετε μία ανάσα πριν από τη θάλασσα!

 

Όρεξη να ‘χετε…

Το πλούσιο πρωινό σερβίρεται ως τις 12 το μεσημέρι. Ετοιμάζουμε με μεράκι και σερβίρουμε burgers, σάντουιτς και χοτ-ντογκ που θα σας ξετρελάνουν με τη νοστιμιά και την πρωτοτυπία τους, ολόδροσες κι απίστευτα γευστικές σαλάτες που δεν έχετε δοκιμάσει πουθενά αλλού. Ή ένα καλάθι φρούτων, ένα σκαλιστό καρπούζι από το διπλανό μποστάνι γεμάτο με φρούτα εποχής.

  • Καψαλιστό ψωμί με αλμυρό καλωσόρισμα κι ελιές παραγωγής μας.
  • Χορτόπιτα και Φρικασέ μανιταριών.
  • Trifolati, ριζότο με άγρια μανιτάρια Ταϋγέτου, φρέσκα μυρωδικά και κρέμα τρούφας
  • Messinian Carbonara, σκιουφιχτό με καπνιστό σύγκλινο Μάνης, φοντύ ελληνικών τυριών και τρίμμα παστού κρόκου
  • Παστίτσιο θαλασσινών με κιμά από γαρίδες και μύδια, χοντρό μακαρόνι και μπεσαμέλ αρωματισμένη με αυγοτάραχο.
  • Κλέφτικο, αρνάκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο σε πήλινη κρούστα με λαχανικά και τυριά,
  • Μουσακάς, με μοσχαρίσια μάγουλα σιγομαγειρεμένα στον ξυλόφουρνο με μπεσαμέλ τρούφας και τσιπς λαχανικών
  • Tomahawk BBQ steak, μπριζόλα από ζώο ελληνικής εκτροφής, με ωρίμανση 30 ημερών κι εμποτισμό σε malt whiskey.
  • Chevice cocktail, ψάρι ημέρας μαριναρισμένο με φρέσκα βότανα και cocktail με φράουλα ούζο

Κι αυτά είναι μόνο κάποια από τα πολύτιμα πετράδια που στολίζουν το μενού μας.

Το beach bar 4 Seas

Συνθέτουν ένα σκηνικό αξεπέραστο για να είστε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της απόλαυσης. Ο καφές σας, όπως ακριβώς τον θέλετε, παγωμένη μπίρα, κρασί, ούζο, τσίπουρο και μεζέδες, αγαπημένα κοκτέιλ τέλεια προετοιμασμένα κι άλλα που έχουμε δημιουργήσει εμείς, είναι όλα στη διάθεσή σας.

Απολαύστε το  Glamping

Η νέα τάση στις διακοπές είναι πλέον εδώ! Το Glamping κερδίζει ολοένα και πιο πολλούς φίλους που θέλουν να απολαύσουν από κοντά τη φύση χωρίς να στερηθούν τις απαραίτητες ανέσεις και τις καθημερινές πολυτέλειες. Στις Αμμοθίνες δημιουργήσαμε καταλύματα σε δομή σκηνής / τύπου καλύβας (20τμ), από φυσικά υλικά, σκηνές ενταγμένα με πλήρη αρμονία στο φυσικό περιβάλλον, για να σας προσφέρουμε μια αλλιώτικη εμπειρία διαμονής. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου και του beach bar απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή θέα στο γαλάζιο του Ιονίου. Δίπλα στη θάλασσα και τη νύχτα κάτω από το φως των αστεριών σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Στην παραλία Πετροχωρίου θα απολαύσετε το μπάνιο σας, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε στη διάθεση σας όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αθλητικές δραστηριότητες και special events συμπληρώνουν τις στιγμές απόλαυσης που εσείς θα επιλέξετε να ζήσετε.

 

Εκδηλώσεις, συναυλίeς και πρωτότυπα events

Στις Αμμοθίνες κάθε χρόνο οργανώνουμε μοναδικές συναυλίες με δημοφιλείς τραγουδιστές για αξέχαστες μουσικές εμπειρίες! Αλλά και πάρτυ με αστείρευτο κέφι, χορευτικές βραδιές, happenings. Κι ακόμα, οργανώνουμε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια δεξιώσεις γάμου, βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων.

 

Δραστηριότητες για κάθε διάθεση

Στις Αμμοθίνες προσθέτουμε νέες διαστάσεις στη δική σας αντίληψη για τις τέλειες διακοπές. Οργανώνουμε δραστηριότητες για να απολάυσετε τη δράση και να αποκομίσετε υπέροχες εμπειρίες ζωής.

 

Μάθημα Latin Χορών, Τουρνουά Beach Volley & Beach Soccer, Yoga sessions, Πεζοπορικές ξεναγήσεις, Μάζεμα αλατιού με σκάφος, Γευσιγνωσία Κρασιού, Ψάρεμα με συρτή  & καλάμι, Scuba Diving & Snorkeling, Kite Board & Surf, Στη διάθεσή σας βρίσκονται επίσης Νεροτσουλήθρα, Παιδότοπος και Πίστα Καρτ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα