Στα ύψη το «Something In The Way» των Nirvana μετά την κυκλοφορία του «The Batman»

Μεγάλη αύξηση στα streams του δημοφιλούς τραγουδιού μετά την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Billboard, έρευνες δείχνουν πως το τραγούδι των Nirvana από το κλασσικό πια άλμπουμ του 1991 «Nevermind» έχει παρουσιάσει μεγάλη άνοδο στις πλατφόρμες steaming.

Αυτό έρχεται σε συνέχεια της ταινίας The Batman, όπου το τραγούδι ακούγεται δυο φορές, όπως επίσης συνοδεύει και τα trailers που προηγήθηκαν της πρεμιέρας. Έτσι, το «Something In The Way» κέρδισε 3.1 εκατομμύριο on-demand streams στην Αμερική κατά τις τέσσερις πρώτες ημέρες μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις 4 Μαρτίου, σημειώνοντας αύξηση 734% συγκριτικά με το προηγούμενο τετραήμερο. Το διάστημα 6-7 Μαρτίου το τραγούδι είχε 880.000 στριμαρίσματα και την επόμενο κιόλας ημέρα έφτασε το 1.5 εκατομμύριο.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και φαίνεται πως η δήλωση του σκηνοθέτη Matt Reeves πως επηρεάστηκε από τον Kurt Cobain στη δημιουργία του χαρακτήρα τού Robert Pattinson έπαιξε κάποιον ρόλο, μετατρέποντας την υπόκρουση σε κάτι περισσότερο από απλή μουσική κάλυψη.

Μιλώντας σχετικά, είχε πει: «Σκέφτηκα πως από το να κάνω τον ήρωα έναν γοητευτικό playboy, θα μπορούσα να τον μετατρέψω σε κάτι άλλο, σε κάποιον που έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία και έγινε απόκληρος. Έτσι, άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου και σταδιακά δημιουργήθηκε αυτή η εκδοχή του Kurt Cobain».  Τότε ήταν που έκρινε πως ο Robert Pattinson ήταν ιδανικός για τον ρόλο.

«Σε αυτή την ταινία μπορείς να δει την ευαλωτότητα και την απελπισία του ήρωα, αλλά και τη δύναμή του. Θεώρησα πως αυτό είναι ένα υπέροχο μείγμα».

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα