Η ιδιαίτερη προετοιμασία της Zoe Kravitz για το The Batman

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υποδυθεί κανείς ένα χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες για παράδειγμα, η Meryl Streep δεν αντάλλαξε μισή κουβέντα με την Anne Hathaway στα γυρίσματα του The Devil Wears Prada για να διατηρήσει την ψυχρή της επιφυλακτικότητα απέναντι στην υπάλληλό της. Ο Daniel Day Lewis, όπως υποστηρίζεται, έστελνε μηνύματα στη Sally Field ως Αβραάμ Λίνκολν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ομώνυμης ταινίας. Ο Jeremy Strong επίσης, λέγεται ότι φέρεται απαίσια όταν προβάρει το ρόλο του Kendall Roy στο Succession. Στη λίστα των παραπάνω, μπορεί πλέον να προστεθεί και η Zoë Kravitz που έπινε γάλα από πιάτο γάτας.

Οι σχετικές αποκαλύψεις

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο The Tonight Show with Jimmy Fallon, η δημοφιλής ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε στον Fallon τι έκανε προκειμένου να προετοιμαστεί για το ρόλο της Selina Kyle, της Catwoman δηλαδή στο The Batman. Μήπως μελέτησε τη γατίσια συμπεριφορά; Έκανε παρέα μαζί τους; Έπινε γάλα από το μπολ τους; Ναι σε όλα. Όταν ο Fallon τη ρώτησε για την τελευταία αναπάντεχη απάντηση, η Kravitz του εξήγησε ότι πρόκειται για τη δική της μέθοδο.

Αυτό, φυσικά, δημιουργεί εύλογες απορίες για το τι άλλο περιλαμβάνει η μέθοδος Kravitz. Βέβαια, ό,τι και να ήταν, φαίνεται ότι  λειτούργησε υπέρ της, επειδή οι κριτικοί έχουν ήδη βγάλει θετική ετυμηγορία για την παρουσία της στο ανανεωμένο Gotham City.

Η Kravitz παράλληλα αποκάλυψε για την τακτική “cat time” που εφάρμοσε στα γυρίσματα της ταινίας, κατά την οποία πήγαινε σε ένα δωμάτιο και περνούσε λίγο χρόνο με τις γάτες που είχε ο χαρακτήρας της.

Ορίστε λοιπόν, μερικά βασικά μαθήματα: Αν θέλεις να γίνεις γάτα, πιες σα γάτα. Αν πρόκειται να έχεις γάτες στην ταινία που ετοιμάζεις, το cast γατών είναι καλύτερο από το τα CGI αιλουροειδή. Σε περίπτωση που η γάτα έχει ατάκες, υπάρχει η Zoë Kravitz.

About the Author

Αφήστε μια απάντηση

Σχετικά άρθρα